Problema MAC

Buna , daca stie cineva care este cauza pentru care s-au sters din Safari toate parolele ce erau memorate . Le pot recupera cumva din Iphone ( acolo au ramas ) ? . Mentionez ca am incercat sincronizarea portchey-ului cu ICloud , dar degeaba. Multumesc !

AI făcut tu ceva anume pe Mac care ar fi putut să șteargă parolele? Te-ai jucat cu setările iCloud? Ești logat cu același cont iCloud și pe Mac, și pe iPhone?

N-am facut nimic , doar ca ,de cateva zile merge forte greu ( se blocheaza diverse aplicatii si diverse site-uri pe care le acces frecvent - gen onlinebanking , cateva platforme online pe care am conturi ) . In concluzie functioneaza ca un Windows virusat :smiley:
Am reusit intr-un final sa sincronizez Icloud pe ambele device-uri ( MAC si Iphone ) si am recuperat parolele , doar ca persista problema cu blocatul ( Mac - ul imi afiseaza mesajul ca memoria este aproape plina cu toate ca am 23G liberi .
Multumesc!

Te referi la hard disc? În funcție de programele pe care le folosești, 23 GB liberi s-ar putea să nu fie suficienți dacă sistemul face swap la greu.

Păi de unde știi că ai 23 GB liberi dacă, pe de altă parte, spui că spațiul e aproape plin! Explică, este contradicție de date în aceeași afirmație.