Problema iPhone 6

Salut, uneori touchscreen ul telefonului nu mai Răspunde și trebuie sa blochez ecranul ca sa și revină. De la ce poate sa fie aceasta problema ?

Îți dai seama, sper, că nimeni nu poate răspunde la o asemenea întrebare așa de vag formulată. Sau poate?
P.S. Te-ai gândit, eventual, că s-ar putea să se fi stricat? De când face asta? De ieri? Dintotdeauna? etc.

Face asta de câteva zile, nu are nici o crăpătura sau urma ca și cum touchscreen ul este stricat sau ceva.
Pe lângă asta dacă era stricat nu mai mergea deloc cred eu.

„Pe lângă asta dacă era stricat nu mai mergea deloc cred eu.” Incorect, există multe defecte, de la unele ca la tine, necritice la altele critice, de tip „nu mai merge deloc”. Varianta cea mai simplă ar fi din soft, fă o resetare a sistemului. A apărut după ce ai instalat ceva anume? Varianta cea mai scumpă: s-a stricat touch-ul.
Fă backup al telefonului și repune sistemul, ar fi varianta cea mai simplă. Dacă face la fel, va trebui să te duci cu el la doctor.

I am dat restart din fabrica acum 3 zile și de atunci a apărut problema.
Dar am și puțin colțul ecranului dezlipit de rama, poate influența și asta ?

Poate influența, nu știu precis. Adică spui că ai problema după un reset la setările din fabrică. Sincer, nu mi se pare plauzibil. Atunci întreb: de ce ai făcut resetarea la fabrică, de vreme ce mergea bine?

Nu mai aveam spațiu si m am gândit sa i dau un restart din fabrica pentru ca nu aveam nimic foarte important pe el, dar imi era lene sa șterg fiecare lucru in parte.

Bun, oricum fenomenul nu poate fi legat de resetare, apărând fără să mai instalezi altceva după resetare. Sau ai instalat? Toate aceste detalii sunt FOARTE importante: când a apărut? ce ei făcut înainte? ce ai făcut după? a apărut imediat după reset sau după ce ai început să instalezi pe el una-alta? etc.

După ce am instalat una alta, dar tot același aplicații de socilizare.

Mă rog, asta e vag…

Si eu am iPhone 6 si am observat un “lag” la touchscreen de cand am pus iOS11 deci sunt convins ca e din soft pentru ca atunci cand am trecut la 10.3.3 problema a disparut. Din ce am vazut acest lag apare in zona tastaturii dar sunt convins ca se va remedia din soft.
In cazul tau daca issue se reproduce pe toata suprafata ecranului ar fi ok sa mergi la service cu el .

Si iphoanele mele fac la fel de cand le stiu. (am un 5 de 4 ani si un SE de 1 an). Nu mi-am batut capul, am blocat / deblocat si gata. De obicei se intampla dupa cate un update. (nu la toate)