Problema cu iconițele din dock pe tahoe 26.0.1

Salutare, am o problema cu iconițele din dock dock (tahoe 26.0.1) cand incerc sa le pun pe clear. Problema a inceput dupa ce am dat in boot in safe mode alaltaieri si inca persista, inainte de asta erau cum trebuie. Are cineva o solutie, sau macar se confrunta cineva cu aceeasi problema?

Dupa cum se poate observa in poze, in loc sa se faca transparente full (light sau dark, cum sunt in poza a 3 a), sunt doar inconitele default putin “spalate”.

Nu ne-ai spus de ce ai dat boot în safe mode. Asta se face când ai o problemă cu sistemul.

Citisem pe un forum ca poate sa imbunatateasca putin bateria. Nu sunt mult multumit deloc de tahoe din perspectiva asta. Durata e redusa cam cu 30% fata de sequoia, si eu am update u facut din prima zi deci nu cred ca se mai pune problema de indexing sau mai stiu eu ce cand vine vorba de versiune noua.

Posibil să consume bateria mai repede, dar asta ar trebui să ținã o zi-douä

Revenind însă la întrebarea cu „look-ul” iconițelor din Dock. Nu pot reproduce ce spui, dar – conform unor discuții de pe net – acest look se modifică din preferințele de sistem în zona Desktop și Dock. Nu văd unde în altă parte.

Se modifica din Apperearance, respectiv la Icon&Widget Style

Update: Am incercat pe un user de test si merg perfect. Ciudat. Nu am schimbat nici o setare din greseala pe user-ul meu.

Posibil să fie un bug, poate legat de acel boot în safe mode. Eu nu pot reproduce ceea ce spui.

Mie îmi place interfața, deocamdată nu am schimbat nimic. Cel mai bine arată pe iOS 26, acolo arată bine și Contacts care, în macOS 26, este jale.