Primul seed OS X Yosemite 10.10.2 repară o parte din bug-urile grafice

Tocmai a apărut primul seed de 10.10.2 în software update. Îl descarc acum pe Mac Mini. 422 MB. Văd că lucrează intens cei de la Apple.

Prima îmbunătățire notabilă: animațiile taburilor din fereastra About this Mac sunt în sfârșit FĂRĂ SACADĂRI! Semn că se lucrează la partea de grafică. :cool:

Au reparat și problema cu indicatorul de volum, care avea colțurile opace atunci când dezactivam transparențele din sistem. Acum arată bine:

Mda, deci pe Mac Mini 2009, cu chipset grafic Nvidia 9400M, primul seed de 10.10.2 repară cam toate problemele cu grafica pe care le-am observat eu. Evident, nu poate face minuni peste tot pentru că vorbim totuși despre un computer vechi cu performanțe scăzute, dar e clar că ceva a fost în neregulă cu Yosemite până acum.

Aș fi curios să văd cum e pe MBP dar încă nu mă aventurez să pun iar Yosemite. Poate încerc cu un hard disc extern dacă am timp.

Pe Macrumors se plâng unii că nu le mai merge Chrome în 10.10.2

L-am pus și eu, dar la mine oricum nu se manifestau problemele alea.
Au rezolvat un bug apărut în 10.10.1: după acel update, mi-au dispărut din folderul Dictionaries toate dicționarele puse de mine – nu e numai DEX, mai am și altele, puține cîte am putut identifica pe net. Păcat că aplicația asta, așa de bine făcută, nu are mai multe module, dar am observat că în 10.10.x pare un interes mai mare pt dicționare suplimentare, au apărut default pt franceză, italiană, germană, coreeană și turcă. Rusa parcă era deja în Mavericks sau tot acuma au pus-o.

E imposibil să nu se fi manifestat cel puțin unele dintre ele. Problema cu indicatorul de volum a avut-o absolut toată lumea care a dezactivat transparențele în Yosemite. Altele sunt mai mult sau mai puțin evidente, în funcție de toleranța utilizatorului la acest gen de probleme și în funcție de modul de utilizare a computerului.

Câteva bug-uri, e drept, se manifestă numai pe Mac-urile cu anumite chipseturi grafice.

Nu am observat treaba cu iconița de sunet, nu am dezactivat transparențele, mie îmi plac tare. Cel mai enervant pt mine este lag-ul din X11 cînd dau să setez ceva, dar – evident – asta nu e treaba lor, X11 îl dezvoltă alții.
Oricum, e de bine că s-au apucat de lucru.

Tocmai s-a pus un nou build al Yosemite 10.10.2. BAg sama că stau mulți călare pe el, s-a descărcat încet, a durat peste o oră la ceva peste 300 MB