Pret vanzare mac pro 2008

Buna dimineata,
Am un mac pro early 2008, descriere completa, https://everymac.com/systems/apple/m...008-specs.html
Are instalat MAC OS 10.13 High Sierra (prin patch, teoretic suporta maxim El Capitan).
Am instalat de curiozitate si catalina dar am revenit la high sierra deoarece nu am gasit driver pentru placa video suplimentara (Placa video NVIDIA GeForce GTX1050 (DDR5/2GB), pentru detalii, GeForce GTX 1050 | Specifications | GeForce
Are hdd seagate de 1TB, memorie 32GB, stare functionala excelenta, evident ca pe carcasa sunt mici urme dar nu e murdar, ruginit, lovit, etc.
M-am hotarat sa-l vand, nu-l folosesc. Consider ca fost /este o scula pentru profesionisti, eu nu sunt, e pacat de el. Mai am in casa niste vechi macbook pro cu care mai incerc diferite softuri, (mac pro-ul este cel mai performant dintre sculele mele apple). Ce as primi prin vanzare, as utiliza pentru a-mi cumpara alta “jucarie”.
Ma adresez cunoscatorilor cu rugamintea de a-mi spune ce pret sa cer, inainte de a pune anuntul de vanzare. As dori sa fie un pret realist, sa-l pot da, nu pretul maxim.

A fost sculă de top atunci, în 2008. Configurația este foarte frumoasă, dar tot pică pe zona vintage. Vezi ce prețuri se cer pt olx pt așa ceva, sunt destule din generația asta la vânzare. Eu am găsit așa ceva. Sigur, omul cere, nu știu dacă i se va și da. Configurația ta este mult mai bună, dar nu cred că adaugă mult la preț, nu se știe însă niciodată.

Cattus, multumesc pt raspuns.
In exemplul din linkul tau este vorba despre un macbook pro, eu am mac pro early 2008
Vreau sa pun anuntul de vanzare in cadrul forumului. Sper ca aici voi gasi pe cineva interesat sa-l utilizeze, inca nu stiu pretul corect, (motivul deschiderii discutiei) dar oricum am de gand sa fiu flexibil, dispus la negociere, orice test de functionare.

Păi am dat un exemplu, nu am găsit mac pro… Oricum, pică pe zona vintage. Sigur că ești flexibil, nici nu văd cum ai putea fi altfel dacă vrei să vinzi un mac din 2008.