Pozele puse in Document mac OS

Buna , ma poate ajuta cineva cu pozele ce le-am transferat intrun document , nu pot sa vizualizez pozele decat daca ies si reintru in alta … ce as putea face ? sa fie vizualizate doar prin atigerea tastei sageata sau pe toch pad . Multumesc !

dar dacă miști deștiul de la stânga la dreapta pe ecran nu merge?

pai ma refer la laptop… am scris doar la subiect pricipal macOS …am un mac book air si am pus cateva poze de proiect in document ceea ce nu le pot vedea una dupa alta

Numai putin. Ai pozele intr.un document word/ppt/excel? Sau intr.un fisier?

Pardon… am crezut că e iOS. Păi să o luăm pas cu pas. Zici așa:
„le-am transferat intrun document , nu pot sa vizualizez pozele decat daca ies si reintru in alta”

  1. Le-am transferat într-un document. Ce fel de document? spune clar, un .doc?
  2. nu pot sa vizualizez pozele decat daca ies si reintru in alta. Nu pricep, explică. Ce aplicație folosești? În general, orice aplicație permite să treci de la o pagină la alta, fie prin mișcat rotița mausului, fie apăsând pe săgețică în jos / la dreapta…
    Deci: în ce document ai pus pozele? Ce aplicație folosești? Cum procedezi exact?
    P.S. Sigur, nu mai întreb de ce ar fi nevoie să pui pozele „într-un document” pt ca apoi să vrei să le vizualizezi ca poze una după alta.

Eu sunt sigur ca avea pozele in fisierul “Documents”.
Si sigur se referea la schimbatul pozelor ca in Windows: dublu click pe orice poza dintr-un fisier, iar la scroll sau sageti se schimbe poza.

Naiba știe ce ar însemna „le-am transferat intrun document”. Păi și în macOS poți muta fișierele cu săgeata dacă apeși pe „show items as icons”, poate că asta a dorit, dar nu e clar.

Da - imi cer scuze pentru cum am formulat ! Am făcut folder pe desktop . Am copiat câteva poze apoi am vrut sa le vizualizez cu Săgeata sau scrol de la mouse :frowning:

Da, clar acuma: deschizi folderul și alegi opțiunea de vizualizare „show items as icons”, așa cum ți-am arătat și te miști cu săgețile dreapta ~ stânga, e simplu. Poți regla și mărimea pozei, între anumite limite, trăgând în jos marginea de sub poză.

iti multumesc ! :handshake: