Poze si mesaje vocale prin Mesaje

Ce trebuie sa am , sa setez ca sa pot trimite o poza sau un mesaj prin mesaje?

Ai încercat și n-a mers?

Da , uite

Ce telefon are persoana respectivă?

Dacă nu are iPhone atunci imaginea va fi livrată ca mesaj MMS. Vezi în setările de pe telefonul tău (cred că în General → Mesaje) dacă este activată opțiunea MMS.

Nu are iPhone, si ,deci, trebuie sa am MMS-uri in optiunea mea contractuala pentru a trimite poza. Am inteles chestia asta e doar iphone to iphone, la fel ca si facetime-ul. Mersi de ajutor. Apropo, dvs aveti chestia aia de la mesaje cu " Subiect’’ si mai jos ‘‘Mesaj text’’?

Trebuie să aibă și persoana respectivă posibilitatea de a primi MMS. Uneori imaginile prea mari nu sunt trimise, cred că din cauza specificațiilor tehnice MMS, care la vremea când au fost gândite, pozele trimise prin GSM nu erau foarte mari. După asta, depinde și de telefon, să accepte MMS. Eu nu am reușit să activez primirea de MMS pe un Blackberry Bold, încă nu știu de ce nu merge, dar nu mai îmi bat capul, nu mai am răbdare.

Aplicația Messages de la Apple funcționează ca o aplicație de instant messaging între două iPhone-uri, adică permite transfer de text și media prin internet și înlocuiește cumva funcția de SMS a telefonului. Dacă nu poate face asta (dacă la capătul celălalt al firului nu se află un iPhone), atunci aplicația revine la modul clasic SMS/MMS, mod de transfer ce nu necesită două iPhone și nici existența unei conexiuni de date (textul și poza merge prin rețeaua GSM de voce, nu cea de date, dar atenție, un MMS costă destul de mult comparativ cu prețurile de astăzi a opțiunilor de date).