Pocnituri Macbook Pro 2017 15"

Salut!

Detin un MacBook Pro 2017 15" cu Touch Bar si de cateva zile a inceput sa scoata niste sunete ciudate, pocnituri, care par a veni din spatele ecranului. Las un link sa auziti si voi.

Eu le percep ca zgomote în difuzor, deci posibil să fie acolo problema. Pe ecran rulează un film, ești sigur că banda sonoră a filmului este OK?

Nu ce ruleaza in momentul acela este problema. Se intampla sa faca asa si cand e pornit dar nu il folosesc. Am observat ca “pocneste” si atunci cand ating partea de jos din spatele ecranului sau cand ridic capacul sa il pornesc.
Uite un alt video cu aceeasi problema: https://www.youtube.com/watch?v=Zr2TvtKLr08

ADacă e niscai problemă cunoscută, înseamnă că apare ca bug pe placa de sunet. Acolo e doar un filmuleț, nu dă și o sugestie de reparare.

Din ce am mai citit acum multi se plang ca dupa ce l-au dus la service inca aud pocniturile astea…

E de la ei…

Deci ce e de facut? Baietii de la iStyle nici nu s-au obosit sa imi raspund la mail-ul pe care l-am trimis acum cateva zile.

Păi mai e în garanție? Nu te baza pe e-mailuri la iStyle, nu răspund, dar la ei ori la Noumax are rost numai dacă e în garanție. Dacă nu, apelează la iturgent.ro (Itaoui Centre, Crângași) ori la alții care bibilesc și mac-uri. Bagă „reparatii mac Bucuresti” pe Google și dai și de alții. Și la Cluj de un flăcău bun, http://www.service-macbook.ro etc.

:))) pocneste…
Nasoala treaba. Imi pare rau ca ma “amuza”, dar vorbim despre o scula scumpa pe care tu ai dat banii, nu Apple. Au inceput sa faca mizerii, ba chiar unele foarte scumpe. Pacat. Pacat pentru noi, ca noi le cumparam.
Am avut placerea sa butonez un Pro 15”, dar 2012. O adevarata bijuterie.
Anul trecut am renuntat la Air.ul meu 2016 (cel cu i5 1,8 GHz si 8GB) pentru a cumpara un Pro 2017. Mi.a placut tastatura si m.a uimit display.ul. In rest…nimic special, nimic “Pro”.
Cat despre raspuns…din pacate, colegul Cattus are dreptate: pe baietii buni de la iStyle si Noumax ii doare undeva ca ai dat tu o gramada de bani pe un produs Apple, daca nu mai e in garantie. Si chiar daca era in garantie tot nu.si faceau treaba ca niste PROfesionisti (la fel la laptopurile produse acum de Apple).
Daca esti din Bucuresti, iti recomand un service in Militari (intre Lujerului si Pod Ciurel).

Dacă produsul nu mai e în garanție, clar nu are rost să se ducă la iStyle ori la Noumax, doar dacă are întrebări legate de unele serii cu probleme care au automat garanție extinsă și pt care Apple asigură înlocuire dincolo de perioada standard de garanție. Asta ar putea întreba, cu nr. de serie pregătit. Altfel, pt reparații postgaranție, sunt destui flăcăi pricepuți.
P.S. Oricum, mie mi se par pocnituri non-mecanice, posibil un condensator bușit care lasă mici descărcări electrice să se transforme în pocnituri. Dacă e o hibă cunoscută, este posibil ca Apple să asigure ceva reparație postgaranție, nu știu, asta poate fi întrebat la iStyle ori la Noumax.

1 Like

Mersi mult! Am verificat acum serialul pe check coverage si zice Estimated Expiration Date: October 3, 2018.

OOps, fuga mare la garanție, mai ai doar câteva zile! Baftă!