PDF to Pages/Word

Probabil că unii caută o aplicație pentru a converti fișiere PDF în ceva editabil. Am testat și eu câteva. Cea mai bună mi se pare aplicația companiei Lighten, am testat-o, apoi am dat 50 de lei pe versiunea completă. Azi am convertit un fișier PDF de peste 600 pagini și a ieșit foarte bine, aș zice perfect. A exportat și format Pages și format Word, ambele OK, parcă Pages cel mai bun export.
Sigur, nu am apucat să testez dacă cele 600+ pagini sunt chiar pefect convertite, dat mi se pare cea mai bună soluție.
Cisdem a convertit și el OK, dar nu așa de frumos pe detalii.

P.S. Am intrat pe pagina companiei Lighten și am observat că aplicația pe care o am eu s-a scumpit, eu dădusem pe ea 50 lei, acuma văd că prețurile s-au cam dublat, chiar triplat. OK, asta e. Dar aplicația mi se pare că face o conversie perfectă, pare cea mai bună din câteva pe care le-am testat în ultimul timp.

Word poate deschide PDF-uri, convertindu-le direct în fișiere editabile.

1 Like

Nu l-am testat, dar o voi face.

P.S. Probabil cu fișiere mai mici merge, dar eu l-am testat cu același fișier PDF de 600+ pagini și a dat eroare.
Deci, aș zice că, cel puțin pt fișiere mari, cum e cazul testat, o aplicație dedicată este singura capabilă să facă așa ceva.
Screenshot 2023-12-20 at 19.25.05
Screenshot 2023-12-20 at 19.25.31

Posibil să nu fie în stare să deschidă fișiere mai mari. Interesant e că Word convertește surprinzător de bine fișiere PDF cu layout mai complex, cum ar fi broșuri cu elemente grafice, poze, coloane multiple de text etc.

Probabil da. Fișierul este uriaș, este un cărțoi imens ca fișier unic. După export, care a mers OK și ca Pages și ca Word, se poate tăia în capitole mai mici.

P.S. Da, am făcut un test cu un PDF de 50 pag. și s-a deschis OK în Word.