Părere serviciu Trade-In de la iStyle?

Mă uitam după un MacBook pe iStyle și am văzut că oferă acest serviciu de “trade-in”, în care le trimiți MacBook-ul vechi, ei îți oferă o cotație de preț, iar dacă o accepți, îți virează banii în contul bancar.

  1. A folosit cineva acest serviciu? Ce prețuri ați primit?
  2. La ce preț ar trebui să mă aștept pentru un MacBook Pro Late 2016, cu Touch Bar, de 15"? Laptop-ul a fost folosit mult și are ceva urme de uzură.

Captură de ecran iStyle

Vei primi puțin, probabil nu mai mult de 500 lei. Dacă vrei să iei ceva nou, cu banii jos sau în rate, și vrei să scapi de scula veche, mai bine încerci să o vinzi s.h. pe un site dedicat (olx, okazii, lajumate…) Am tentat și eu de 2–3 ori și am renunțat. Mai degrabă, negociezi cu unele firme care fac buy-sale cu jucării vechi contra „mai noi” (nu vei găsi absolut noi). Nu dau nume aici, nu le fac reclamă, nu am niciun avantaj material. La iStyle vei avea unele reduceri dacă ești pe zona edu (elev, student, prof), de asta poți profita. Nu e mare lucru, dar e ceva. Prețuri bune la UNELE produse Apple vei găsi pe edigital.ro (nu le fac reclamă, e o constatare, de ex. au cele mai bune prețuri la MBA model 2017).

1 Like

L-am folosit odata mai demult sa vad cat iau pe un iPhone. Vreo 30-40% sub cat era pe piata second hand. Se putea estima in functie de anumite criterii, erau nusite intrebari privitoare la produs si apoi rezulta un pret oferit.

Wow, mi se pare foarte puțin.

Sigur că e (foarte) puțin, acest lucru este știut. Chiar dacă nu-l vinzi la cel mai bun preț, oricum vei lua mai bine decât pe zona trade-in la iStyle.