Pages, text diferit text frame stânga v. dreapta

Se dă aplicația pages și cerința ca un text bilingv să curgă pe două coloane, în stânga în română, în dreapta în engleză. Cum fac link la text frames, în așa fel încât să curgă pe stânga în limba A și pe dreapta în limba B. Nu reușesc să le linkuiesc pe versiunea asta nouă. Sau nu se mai poate? Știu că pe aia veche am reușit fără mari probleme, dar nu o mai am.

Dam’ it, se pare că nu se mai poate face link text frames:
https://discussions.apple.com/thread/5467973?tstart=0

F… you, Apple. Bravo.

Ăștia de la Apple s-au prostit. Abia acuma văd ce downgrade a făcut Apple la Pages 5! Mi-am instalat versiunea veche, noroc că nu am șters-o. Păi cu asta e floare la ureche să faci un DTP minimal ca ăla de care am nevoie. Pe secvența asta, Nisus merge sacadat, ciudat de sacadat, Pages 4.x e super.

În toamnă mi-am luat într-un bundle Publisher Master. ei, asta da aplicație serioasă, știe multe. O folosește cineva?

Am testat-o la un moment dat, dar mi s-a părut mai puternică iStudio Publisher. Nu pot să spun că am făcut ceva cu vreuna, doar m-am jucat un pic. Intenția mea principală era către ePub-uri sau PDF-uri interactive, ceea ce nu oferă cam niciuna (din astea, cel puțin).

E mai sofisticat un pic iStudio… Nu ar fi scump, 13 euro pt o licență edu nu e un capăt de lume. Nu am nevoie de chestii prea sofisticate, dar uneori mai fac texte bilingve, deci chestia asta care mergea așa frumos în Pages pînă la 4.x e chiar deranjant că a dispărut în v. 5. Nisus se comportă rău pe secvența asta, azi am terminat ce aveam de făcut, de mîine stau să buchisesc Nisus un pic, să văd dacă e ceva ce nu știu eu sau se comportă ea prost că așa e… Publisher Master pare OK, e relativ simplu de lucrat cu aplicația.