OS X nu booteaza

Buna ziua, am o problema. Detin un MacBook Pro 13’’ , aseara am facut update pt software OS X, si am dat un restart, acuma nu imi mai booteaza pe OS X, doar pe Windows ( prin bootcamp). Ce se poate face? Va multumesc!

Ai încercat să bootezi în OS X din Windows, cu Bootcamp Control Panel?

Ca să nu ghicim, spune-ne mai clar ce ai făcut, am bănuiala că nu ne spui totul. Am bănuiala, bazată pe ce au mai făcut alții, că nu ai lăsat procesul de update să meargă singur și l-ai oprit la un moment dat. Ce fel de update? la ce sistem? ce restart ai dat? acel restart se face automat și singur, de ce a fost nevoie să-l dai tu?
Dacă dai restart, apeși după chime (acel sunet de pornire) tasta option/alt și alegi boot din OS X merge? apare pe ecran opțiunea de boot? ce vezi pe ecran dacă faci ce am sugerat?

@tudor da am incercat si nu mergea
@Cattus_Thraex Am lasat procesul sa se termine, nu am intervenit, la sfarsit imi apare ca trebuie sa restartez si cred ca l-am restartat eu ( logo apple -> Restart ) . Am facut update la OS X YOSEMITE 10.10.2, dupa ce s-a restartat, nu imi mai boota doar pe windows.
Am rezolvat problema, am restartat din nou si am tineu CMD-ALT-R-P chiar de cand s-a pornit pana la chime, dupa care a facut Internet Recovery, am intrat in Disk Utility si am dat erase la Free Space, s-a restartat singur si mi-a pornit, singur.
PS. Inainte de erase am dat ceva repair, nu-mi mai aduc aminte exact la ce.
Va multumesc!

Ultima versiune (veche de 24 de ore) este 10.10.4, pînă ieri era 10.10.3, cum ai făcut la 10.10.2, automat nu se poate face.

Nu aveam update-ul facut(10.10.2), acuma imi apare sa-l fac la 10.10.4.

Asta întreb și eu, cum ai făcut update la 10.10.2 și nu direct la 3, dacă ai făcut asta alaltăieri, ori direct la …4, dacă ai făcut treaba azi dimineață. Eu suspectez că ai descărcat un update incomplet sau, mă rog, ceva nu ai făcut ca la carte.
Acel ‘erase free space’ este o operație riscantă, ca și cum ai face operație pe creier.
Rulează AppStore, dă pe updates și fă update la 10.10.4, va dura un pic, NU opri procesul, lasă-l să se termine, va urma un restart și ai sistemul 10.10.4
De ai ai intrat în DU și făcut ‘erase disk space’ DUPĂ recovery? Unde ai citit/aflat de secvența asta? Acel recovery indică un sistem bolnav, rezultat al acelui update ciudat de care vorbești.