Office 365 gratis pentru educație

Microsoft oferă gratuit acces la serviciul Office 365 pentru cei care lucrează în învățământ sau pentru studenți. Oferta a fost inițial valabilă pentru SUA, dar acum au extins-o la nivel internațional. Detaliile le găsiți aici.

Problema e că nu-mi dau seama dacă oferta e valabilă și pentru cei din România. Dacă aveți o adresă de email de la o instituție de învățământ românească, atunci încercați să vă înscrieți aici (studenți) sau aici (profesori). Sunt curios dacă merge.

Păi să vedem…
M-am înscris și mi-au spus să aștept să verifice, aștept…

Eu am primit pe loc raspunsul asta: https://www.dropbox.com/s/3lrh0ktxe5yy1pe/Screenshot%202015-02-25%2008.19.57.png?dl=0. (am adresa de mail cu @ xu.unitbv.ro)

La link-ul catre alte moduri de a obtine Office ma duce la pagina de cumparare.

Faci în sîc, ai? las’ că vedem noi.

Păi nu, tocmai invers. Nu ai citit ce zice? Nu îmi poate verifica eligibilitatea. Să revin în câteva zile sau să-l cumpăr.

Așa mi-a spus și mie, în mod normal, în 1-3 zile ar trebui să fie OK, UB are licențe de Windows luate oficial, deci nu văd de ce ar spune nu.
Voi insista.

Cred ca toate școlile/liceele/universitățile au Windows oficial, ca orice institutie publica. Altfel nu ai voie sa operezi, amenzile sunt babane si iese scandal mare daca te prinde (la fel si la firme).

Din pacate nu cred ca tine numai de asta, ci trebuie sa aiba un anumit contract cu MS. Ori peste un anumit nr de licente, ori sa aiba si licente de 365 la universitate, etc.

LE: De aici aici rezulta ca doar universitatile cu abonament la Office 365 beneficiaza de oferta asta.

Mie mi l-au dat pe loc, a durat maxim 1 minut verificarea (cu bară de progres, chestii, deci “în timp real”). Tot la UniBuc sînt, FMI.

1 Like

Așa zice și pentru o adresă de la Babeș-Bolyai Cluj-Napoca.

Ce înseamnă FMI? Eu am pus un e-mail de tip name@lls.unibuc.ro și a zis că verifică; ieri am pus din nou, la fel. E drept că am cont MS cu alt e-mail, dar ăsta e ușor verificabil.
Mai încerc, să vedem.
Azi am primit un mesaj de la Dropbox că cei cu iOS pot descărca gratuit Office pt iOS.

Facultatea de Matematică și Informatică. Am pus o adresă @fmi.unibuc.ro.

Din cîte am înțeles de la Decan, noi (FMI) avem un contract mai altfel decît multe facultăți din UB (nu știu detalii, dar cred că se leagă de ce spunea @raducanmihai, că ar trebui să aibă contracte pentru programul 365). Mail-urile @fmi.unibuc.ro sînt, de fapt, pe serverele mail.office365.com.

Da, clar… aveți contract și domeniul fmi.unibuc.ro e tratat altfel decât lls.unibuc.ro