De acord, arată excelent și are un potențial grozav. Dar am o întrebare: în ipoteza că ai Mac(-uri) și iPhone(-uri), să zicem că-ți iei un Surface 3 nu să te joci sau să te uiți la filme, ci vrei să fii productiv, orice ar însemna asta. Sînteți/ești încrezător(i) într-o colaborare frumoasă și “seamless”, cum s-ar zice, între iOS, OS X și Windows?
Cu suita Office m-am lămurit, trebuie să fii destul de cîrcotaș sau să folosești în moduri excepționale suita ca să se strice documentele cînd faci trecerea între sisteme, dar celelalte operațiuni? Nu-mi cereți exemple, că nu știu, oferiți voi mai bine.
Pentru mine, unul, începe să conteze din ce în ce mai mult ecosistemul, aș putea înghiți unele minusuri pentru comunicarea fără bătăi de cap între dispozitive.
Bine, dacă e, totuși, să dau exemplul personal, eu folosesc iPad-ul pentru: documente (mai mult deschis decît editat), cărți - astea s-ar putea face exelent și pe Surface sau Android, dar cum am zis mai sus, folosesc anumite aplicații pentru chitară și am cîteva aplicații educaționale indispensabile și indisponibile pentru celelalte sisteme.
În afară de utilizare lejeră și editare de documente, nu văd cum te-ar face Surface-ul mai productiv. Mai economicos, însă, da
P.S. Scuze, numai replică de chat nu e asta