Notification center

Am o problemă cu Notification Center. Nu îmi ține minte setările întotdeauna (de ex care aplicație să afișeze banner și care alert) și, cel mai important, notificările aplicației de mail integrate și ale Microsoft Outlook nu apar întotdeauna. Badge-ul cu numărul de mailuri primite apare deasupra iconiței aplicației dar în Notification Center nu e nimic. Nici alertă (sau badge) și nici în lista de notificări nu apare. Sistemul a fost instalat de curând pe curat. Ras tot, Mountain Lion descărcat din recovery și upgrade la Yosemite.

Aveți o idee cum pot rezolva problema?

MacBook Air mid 2013, Mac OS X 10.10.4

  • În Finder ține Alt apăsat și apoi în meniul de sus alege Go → Library.
  • Caută acolo în Library folderul Application Support și vezi dacă ai în el un alt folder numit NotificationCenter. Dacă este, atunci mută-l pe Desktop.
  • Tot în Library, mergi în folderul Preferences și șterge de acolo fișierul com.apple.notificationcenter.
  • Dă un restart.

Mersi, am încercat dar nu merge. La fel face.

Nu îmi dau seama ce se întâmplă. Dacă introduc contul de Gmail în aplicația de mail atunci merg notificările fără probleme. Pe Outlook, unele îmi apar și altele nu. Am mai căutat pe net și se pare că mai sunt și alții care au probleme cu Notification Center.

Mi-am dat seama că pașii descriși de tine îi mai făcusem deja până să postez aici din Terminal (urmând instrucțiunile găsite pe net). Dacă mai ai alte idei sunt deschis la sugestii. Îmi trebuie să pot sta cu o fereastră deschisă full screen și să văd când intră un mail.

Testez acum Opera Mail și văd că merge, dar aș prefera soluția integrată de mail a OS X-ului.