Netflix si apple.com nu se incarca de pe wifi cu Time Capsule A1355

Nici MBP, nici MBA si uneori imi face probleme si Ipad-ul la accesarea site-urilor NETFLIX si APPLE.COM, daca sunt conectate la WIFI cu Time Capsule A 1355 (fie nu intra pe site, fie intra foarte greu). Daca ma mut cu Ipad-ul pe date celulare imi acceseaza imediat cele doua site-uri. Daca fac hotspot la cele doua macbook-uri de pe Ipad sau de Iphone in retelele 3G sau 4G acceseaza imediat NETFLIX si APPLE.COM.

Fă un reset al capsulei și reia setările. Cum te legi la provider? Ceva nu e setat bine acolo, posibil la canalul wi-fi.

Nu-mi apare nicio eroare la Time Capsule. Becul e aprins verde, nu galben. II dau acum un reset si va anunt dupa daca apare vreo schimbare.

O fi având furnizorul de internet probleme cu serverele DNS.

Cu scuzele de rigoare, am uitat sa va spun ca problemele apar doar la Safari. Cu Chrome nu am nicio problema in a accesa cele doua site-uri de pe WIFI cu Time Capsule.

Becul poate fi verde, asta înseamnă că routerul wi-fi are conexiune, dar chiar și pe secvența asta este posibil să nu intri pe magistrală. Chiar azi am pățit asta și o pățesc periodic, cam o dată la 2 luni. Soluția: scot alimentarea din router, aștept 5 sec. și o repun, apoi totul este OK.
Faptul că ai necazuri doar cu Safari, nu cu Chrome se poate trage de la extensiile din Safari, cazul cel mai frecvent de funcționare ciudată/defectuoasă la Safari. Eu le-am șters aproape pe toate. Din cauza uneia dintre ele, nu apărea ferestruica de logare la Banca Transilvania, evident mergea cu orice alt browsser, am reclamat la BT, ăia că nu e de la ei, eu înjuram, într-un final mi-am dat seama că e de la o extensie și așa a și fost, am șters-o și totul a fost OK. Ia vezi ce extensii ai pe acolo.

Nu am nicio extensie instalata.

Nu pricep atunci de ce Safari ar face asta… o fi corupt. Fă un user nou în preferințele de sistem și loghează-te acolo, ia vazi dacă așa e OK.

Fac acum si va spun ce se intampla.

M-am logat in Guest User si la fel se intampla. Va atasez si poza sa vedeti pana unde se incarca pagina.

La o adică nu mai folosi Safari… Nu am explicații.

Curâță cache-ul. Eu folosesc CleanMyMac. Am pățit erori de afișare și cu Firefox. După curățare a revenit la normal.

Mda… dacă el zice că i-a făcut la fel și pe user nou, știu și eu… Oricum, o curățare cu Onyx ori cu ce-o fi nu are ce face rău.