Nelămurire iPhone XR

Salutare tuturor !!
Dețin un iPhone XR din luna decembrie 2019. Nu m-a interesat până acum 3d touch , dar umblând cu celelalte telefoane ale familiei care au această funcție, mi s-a părut interesantă. Am văzut specs lui xr unde scrie că nu are 3dtouch, însă, intrebarea mea este următoarea :
nenea din clip,face un test intre xr și 11. La minutul 3:50, am văzut că la el xr-ul are un fel de 3d touch. Este posibil ?

ataș link video :slight_smile:

Stimă !

Nu e 3D touch, pur și simplu ții degetul o secundă mai mult pe un icon sau buton. Așa funcționează acum pe toate device-urile cu iOS.

Trebuie să ai ios 13 să meargă așa ? Eu am ios 12.x.x, așa am activat pt prima dată telefonul. Nu i-am făcut update la 13. Recomanzi din experiența ta să fac update la 13 ?

Trebuie să ai ios 13 să meargă așa ? Eu am ios 12.x.x, așa am activat pt prima dată telefonul. Nu i-am făcut update la 13. Recomanzi din experiența ta să fac update la 13 ???

Adică ai ifăun din ultima generație., foarte tare, și ți-e teamă să faci upgrade??!! Păi de ce-l mai iei? Înțeleg să ai ezitări imediat ce apare și aștepți un „second dot update”, dar deja vine următorul iOS și tu încă stai pe penultimul?

Nu e chiar ultima generație :smiley: Nu i-am făcut din cauza că mi-a fost frică dacă bateria o să mai aibă același randament. Am un fix cu bateria telefonului :slight_smile: . Am să-i fac până la urmă update. Sper să fie o alegere bună

Ba e ultima pe modelul ăla. Ultima e Iphone SE (2020), începe să se distribuie în SUA.

Da, SE apărut în urmă cu câteva ore mi se pare cea mai bună afacere făcută de Apple. Mie design-ul acela mi se pare perfect. Aștept cu nerăbdare să apară 12-le, cel de 5.4 inch. Mi se pare mărimea ideală pt un telefon raportându-ne la mărime/grosime.

Da, soția are un SE din prima serie, superbă jucărie. Deocamdată merge fără cusur, mai vedem dacă vom lua în familie, ne merg toate și toate suportă ultimul sistem de operare, deocamdată.

Un mare + pt Apple, telefoane apărute de mult timp încă oferă suport la ele. 6s-ul și acum se mișcă bine de tot cu ultimul update.
În cele din urmă, am făcut update la telefon,e un mare pas in față ios - ul de acum , părerea mea :slight_smile: