Microsoft office de unde pot cumpara?

Salut. De unde as putea sa cumpar mai ieftin microsoft office ?

Există diverse licențe de MS Office, inclusiv gratuit pt unele instituții universitare. Fac. mea, de ex., nu are așa ceva, deși ar trebui să aibă, deoarece ale facultății ale Univ. București au. Dacă ești elev/student ai șanse să ai în zonă și așa ceva.
Dacă prin întrebare sugerezei ceva gen piratare, nu cred că sare cineva. Aici aici ori aici niște variante. Ți se pare mult? Eu nu folosesc MS Office, am alternative mai bune pt mine, sunt și mai ieftine, e drept.

Mai bine încerci un Office 365 (30 lei/lună sau 300 lei/an cea mai ieftină variantă): Office 365

Ti-as sugera sa incerci varianta Apple a office, mai exact suita iWork - Pages, Numbers si Keynote. Acestea vin gratis odata cu achizitionarea unui mac.

Suita Apple este f. bună dacă rămâi în ecosistemul Apple macOS ~ iOS, dacă schimbi frecvent fișiere cu lumea Windows este destul de incomod. Ca procesor de text, eu m-am oprit la Nisus care îmi oferă confort și, în același timp, formatul rtf este comod de mișcat de colo-colo. Dacă însă ai nevoie să tot muți fișiere macOS~Windows, MS Office este cea mai bună soluție, mai ales dacă te-ai obișnuit cu el.

Mersi fain la toti pentru sugestii. Cattus ai dreptate pentru ca am nevoie sa mut fisierele de pe laptop pe pc. O sa incerc Office 365 pe 1 an.

Eu nu prea folosesc Office, familia este mutată de ani pe macOS, ne-am obișnuit cu aplicațiile Apple. Dacă însă e nevoie să colaborezi frecvent cu colegi care procesează fișierele în Windows și le trimiteți de colo-colo tot timpul, atunci singura soluție rațională este MS Office. Nici nu e mult să dai 30 lei/lună sau 43 lei/lună pt abonament family pt 5 persoane. Doar asta facem, plătim abonamente lunare la tot felul de servicii. Sau dai o dată pe an suma și gata…

Da asta e și ideea. La facultate majoritatea sunt pe windows și dacă tot convertesc fișierele pierd anumite informații. O să-l cumpăr direct pentru 1 an, mai economisesc ceva money.

Inca o intrebare este ceva program in appstore pentru a monitoriza temperatura laptop-ului?

Sunt mai multe, de ex. asta.
Caută și pe forum, au mai fost discuții pe tema asta.

Nu știu dacă te avantajează, dar ai și o variată de Office 365 pentru studenți: Office 365 Studenți

Pentru temperatură eu folosesc: Macs Fan Control

Văd că pe zona edu MS e mai generos, poți activa o licență edu pe baza unei legitimații ISIC, de ex., mai acum ceva luni nu era posibil. Deși nu prea folosesc MS Office, cred că voi lua și eu o licență family pt 5 utilizatori, mi se pare mai acoperitoare decât una edu pt 2 calculatoare. 43 lei/lună pt 5 useri mi se pare absolut OK, mai ales că este activabilă pe orice jucărie din zona mac, pc, tabletă, smartphone.

Este posibilă activarea pe baza unui card ISIC de cel puțin vreo 3 ani (când m-a interesat pe mine prima dată oferta).

Nu văzusem atunci… OK, o să văd, cred că zilele astea îmi fac și eu abonament, probabil de tip Family pt 5 useri, pt mine e mai convenabil decât edu, estem mulți la ei!