Mic ajutor cu Office

Salut, ma ajuta cineva cu un link pentru Microsoft Office 2007, 2010 sau o alta versiune gratis, va rog? Nu-mi trebuie cea din 2016. Am nevoie pentru facultate in perioada asta si cea care am avut-o mi-a expirat in urma cu putin timp :frowning:

Sigur că da, încearcă aici.

Da’ nu mai bine îi zici tu de demo-ul ăla de '16 pe care te lauzi că-l tot rulezi gratuit la infinit? :smile:

Lăsînd gluma la o parte, nimeni de aici nu încurajează pirateria, așa că ori îl cumperi, ori te mulțumești cu alternative gratuite (LibreOffice, OpenOffice, suita de la Apple sau altele care se mai găsesc în App Store sau altundeva).

Stiu ca nu e bine, dar aveam nevoie zilele astea sa il folosesc. Voi cauta in AppStore. Multumesc :wink:

Sau poți să cauți și în alte locuri, pe care suntem siguri că le cunoști la fel de bine ca și noi, dar, după cum a spus Adrian, nu încurajăm pirateria chiar așa pe față.

Zilele trecute am pus aici un link spre un subreddit, de unde se pot cumpăra Office-uri la prețuri mult mai bune decât cele oficiale.

Ca o notă, să nu zici că sunt ipocrit, de săptămâna trecută pot să spun că am un laptop fără programe piratate. Mi-au trebuit câțiva ani, dar în cele din urmă sunt curat :smile:

Nici eu nu mai am nimic pirat. Nici măcar Windows. :smile:

Cu 30 RON pe lună poți avea Office 2016 legal. Alegi reînnore lunară iar când nu-ți mai trebuie anulezi abonamentul.

Am impresia că au și o politică de răzgîndire. Dacă ți-e musai să-l ai, dar pentru o perioadă scurtă (trebuie aflat cît), plătești un abonament și îl anulezi în perioada de grație. Așa am făcut eu, pentru că la vreo 3-4 zile după ce am făcut abonamentul, a apărut oferta cu gratuitate pentru studenți și profi.

Nici măcar muzică, filme și cărți? :smile: Eu doar cu programele mă laud.

Cărți… hmm, probabil că mai am o grămadă de PDF-uri din vechime care zac pe undeva, dar nu le-am folosit demult. În ultimii 2-3 ani am cam cumpărat ce aveam eu nevoie.

Muzică - am abonamente iTunes Match și Apple Music, deci sunt acoperit :smile:

Filme da, recunosc că mai am dintr-alea dar tot așa, relicve ale trecutului. Nici nu mă mai pot uita la ele, că nu-s HD :smile:

În apărarea mea, totuși:

PS: dacă am cumpărat filmul pe DVD original și acum vreau varianta HD de pe torrente, se pune la piraterie? :smiley:

Pentru muzică, și eu am abonament Apple Music, dar sînt cîteva formații pe care nu ni le dau la stream, dar nici nu-mi plac suficient încît să vreau să le cumpăr. Ascult, din cînd în cînd. Și cum pe YouTube e incomod, SoundCloud nu le are, le-am…furgăsit. :smile: Unele mai obscure le-am cumpărat de pe BandCamp, să susțin și artistul ne-mainstream, dar altele, de exemplu Rammstein…

Noroc că nu-s cinefil, nu știu dacă am vreun film pe vreun hard, pe undeva. Cînd vreau să văd, descarc, dar de unică folosință.

Cărți…am cu toptanul, dar să fim serioși, cînd pui prețuri gen minim €50 pe un curs de facultate de 100 pagini (I’m looking at you, Springer!) și mai plătești și transport de la Amazon, că la noi nu se găsesc, nu mă simt vinovat. :smile:

Asta e și problema mea acum, trebuie să le desca^Wcumpăr din nou… :frowning:

1 Like

Ah, acum mi-am dat seama ce ai vrut să zici, uitasem de el. Nu știu care fost chestia cu el, aveam și o versiune precedentă de Office instalată, nu știu dacă avea însă legătură… Oricum, la un moment dat am ras tot, și versiunea veche, și demo-ul de 2016, și mi-am cumpărat o licență de pe un subreddit, să fiu liniștit. No more pirated software on my macbooks.