Mesaj fără conținut în Mail.app, dar OK în Safari

Relativ frecvent, mesaje venite pe contul iCloud afișează conținut gol (blank), dar totul este OK dacă mă duc în contul iCloud în Safari și citesc mesajele acolo, unde mesajul este complet.
Este enervant acest lucru. Știe cineva cum se poate rezolva chestiunea? Pare o problemă de afișaj în aplicația Mail.app
P.S. Mda, se pare că nu e ceva rar: https://appletoolbox.com/how-to-fix-this-message-has-no-content-in-iphone-mail-app/

Nu știu să rezolv problema în Mail. Deși arată bine, eu nu îl mai folosesc, deoarece după un timp, devine foarte puturos. Folosesc o aplicație gratuită, Spark. https://sparkmailapp.com/. Dacă ar avea și opțiunea pe care o are Airmail, adică să pot marca, ca și citite, toate mesajele noi dintr-un foc, pentru mine ar fi aplicația de email perfectă.

Da, e o idee să folosesc alte aplicații. Am testat și folosit diverse alte aplicații, sunt OK, numai că fiecare are „șpilul” ei, trebuie să-l înveți.
Citind diverse chestii, aflu că Mail.app nu are, de fapt, nicio rezolvare la problema asta: e știută, dar echipa Apple nu o consideră (se pare), importantă!

P.S. Este cât se poate de enervant acest comportament al Mail.app. Am reinstalat, după o lungă pauză, aplicația Spark, acolo e OK. Azi mi s-a întâmplat cu un mesaj în contul google. Evident, în Spark ori în browser totul este OK.