Merita sa faci update-ul la ios 9 pe iphone 6?

Salut ,din nou. Imi pare rau ca tot va pun intrebari dar nu prea sunt la curent cu noile informatii despre ios. Deci sa incep. Am un iphone 6 de 16 gb de aprox. 2 luni. Sunt foarte multumit de tot ce face si cum merge ios 8. Intrebarea este urmatoarea( poate este stupida, avand in vedere ca nici macar nu s-a lansat noul ios) : Va merge la fel de bine ca si ios8 , noul ios (9) pe iphone-ul meu ? Imi pare rau daca intrebarea este proasta pentru ca nici nu a aparut nou ios.

Întreabă-te tu mai întîi de ce ai vrea noul iOS 9. Sînt lucruri noi pe care le aduce și pe care ți le dorești sau vrei să faci update doar pentru a fi la zi? Dacă îți aduce, într-adevăr, ceva nou, atunci ți-ai răspuns și la întrebare: merită să faci update. Dacă e doar pentru a fi la zi și te mulțumește iOS 8, poți rămîne liniștit pe el. Chiar dacă iOS 9 se prezintă bine, tot vor fi chichițe care scîrțîie, pînă pe la 9.3 încolo… Citește discuțiile despre iOS 9 de aici de pe forum, vezi cine, ce a raportat.

1 Like

Există persoane care se plâng că iOS 9 are lag-uri pe ici pe colo. Din proprie experiență îți pot spune că pe iPhone 6 Plus sistemul merge în general bine dar în anumite locuri/situații animațiile sunt sacadate. Încă o chestie ar fi aceea că au introdus un mic delay în momentul execuției unor anumite acțiuni. E ca și cum între momentul în care apăs pe buton și începerea efectivă a execuției acțiunii există un sfert sau o jumătate de secundă de întârziere, care parcă nu era în iOS 8. Poate mi se pare mie, dar am citit și alte opinii similare.

Pe mine unul nu mă deranjează prea tare chestiiile asta, mai sunt alte mici bug-uri care sar mai tare în ochi.

1 Like

De mai multe ori mi-a sacadat, cu iOS 8 nu a sacadat niciodata.
La urmatorul update se va mai regla una alta