Mail nu trimite mailurile

Bună ziua, văd că programul Mail nu mai trimite mailurile, deși arată că le-a trimis, ele apar în mesaje trimise. În schimb primește. Dacă intru pe yahoo cu browser-ul se pot trimite. Nu e problemă de la serverul lor. Se poate face ceva? Mulțumesc.

Și cum îți dai seama că nu le-a trimis?

Pun și eu aceeași întrebare ca Tudor: dacă apar în Sent/Trimise, cum ai dedus că NU le-a trimis? Poți fi clar? Ai primit un mesaj din care ai dedus acest lucru? Cu mai mult de o adresă? Dacă este UN SINGUR CAZ, este f. posibil ca problema să fie la destinatar, nu le expeditor.
Poți fi mai clar?

M-a sunat clientul că nu a primit și apoi din browser a mers. Și azi văd că nu merge din mail deși am șters contul și l-am readăugat. Am mai multe conturi în Mail și adrea de gmail funcționează, numai la ymail am probleme.

Si eu am avut probleme cu Yahoo. Mie imi facea alte probleme. Nu primeam toate atasamentele in aplicatia Mail, iar daca intram in browser le vedeam. nu am gasit solutie, pur si simplu s-a corectat in timp. Probabil printrun update.

Acum am vorbit cu cineva și este probabil din cauza yahoo, poate au ceva elemente de securitate din cauză că se vinde la altă companie.

Da, problema e la ei. Dar nu stiu rezolvare. Am incercat si eu stergerea contului si readaugare, dar nu a folosit.

Problema e cu yahoo, din cîte știu.

Eu am avut alta problema cu yahoo. Primeam din 5 in 5 minute avertizari de deconectare de la server, atat cu aplicatia Mail, cat si cu Airmail. Asa ca m-am hotarat sa renunt la yahoo mail. Evident, inainte l-am mai folosit 2 saptamani, in care mi-am notat in semnatura ca renunt la acest serviciu si mi-am indicat noile adrese (gmail si icloud). Cine nu a citit semnatura, la revedere.