Magic mouse 2 diferente

Salutare,

Ma intereseaza achizitionarea unui magic mouse 2.
Long story short, aveti idee care este diferenta intre aceste 2 tipuri:
mla02z si mla02zm

Nu ar trebui să existe nicio diferență, există un singur model de Magic Mouse.

Tudore, eu pe Mactracker văd 2 modele: primul, Magic Mouse pur și simplu, produs între oct. 2009 și oct. 2015, și M.M. 2 care pornește în oct 2015 până azi. Ăsta are și port lightning, primul nu avea. Nu știu dacă diferența de cod se referă la aceste două modele, primul e A 1296, al doilea e A 1657. Or fi niscai coduri între serii, dacă vrea să-l ia de nou, probabil că va găsi numai modelul #2.

E același cod. Litera aia de la sfârșit nu înseamnă mare lucru. E exclus să fie vorba despre primul model de Magic Mouse.

Apropo, aici în Carrefour Suceava încă au Magic Mouse 2 la un preț foarte bun, cred că era 300 RON acum două zile când l-am văzut. Eu tot de acolo l-am luat pe al meu prin vară, dar am dat 350 RON.

Mi-oi lua și eu, poate. De ani sunt fan al maușilor Logitech, maușii Apple preferați au fost doar ăia cu un buton, de ex. ăla rotund pt prima serie de iMac „ou”. În perioada aia, am avut și un maus cu un buton al unei companii care făcea pt mac-uri, am uitat cum îi spune, au ieșit de pe piață. Dar, da, 300 lei pt un maus Apple nou-nouț este un preț f. bun.