MacOS HighSierra

Buna ziua,
cine ma ajuta si pe mine sa instalez highSierra sau ceva dupa Lion
am un macbook pro an 2012 cu SSD 1T si 4GB RAM,PROCESOR 2,5 i5.
Are instalat Mac OS X Lion 10.7.5
Multumesc

Dacă ne spui și unde locuiești, ar fi și mai bine. Tema s-a tot discutat

1 Like

Timisoara

Păi sunt timișoreni macuseri, timișoreni, ajutați-vă!

Dacă-i dai update nu se instalaseză HS? Bine, mai întâi își face update la Lion și după accea la HS. Îți trebuie cont icloud.
Dacă chiar nu reușești scrie-mi aici și o sa-ți dau tel meu.
Ce versiune de macbook ai, mai exact?

Păi cred că direct de la Lion la H.S. ar merge numai prin cont iCloud și descărcarea installerului pe disc, apoi upgrade la H.S. Pe vremea aia, macOS era comercial, ca să ajungă la zi i-ar trebui fie un installer descărcat de altcineva, fie să-și facă el cont și să ia Mountain Lion cu 20 euro (parcă), după care totul e gratuit. Nici nu știu dacă se mai poate descărca un macOS așa de vechi.

De la Lion merge direct HS fără ML dar cu cont, așa am și spus. Oricum nu poate evita contul, tot o să aibă nevoie de el.

Da? Habar nu am… ar trebui să meargă, dar bănuiam că niscai euro/dolari pt upgrade sau nu mai cer nimic acuma? Nu de cont ar fi vorba, ci de bănuți, dacă pricep eu bine problema noului utilizator.
P.S. Eu am undeva în istoricul icloud că am descărcat Lion, dar mă întreb dacă un nou utilizator îl poate descărca. Țin minte că cineva, relativ recent, tocmai asta spunea, că nu mai sunt disponibile macOS-urile vechi

E, toate sunt disponibile…gratis :grin:
Dar are instalat deja Lion-ul.

Da, dar tot comercial a fost și următorul, Mountain Lion, după aia au fost gratuite. Tocmai asta spuneam, nu cred că poți sări „oficial” de la Lion la S.H. fără să treci prin achiziția lui M.L., după care cred că da.