Mackbook pro a1286 ajutor

când aprind laptopul porneste si apare marul se incarcă pana la jumate iar dupa se face alb si in mijloc apare un cerc cu o linie in mijloc si ramane asa …laptopul raspune la comenzi la tot …doar ca parerea mea este ca e de la soft si …cine ma ajuta sal pun ca nu stiu nam cd cu mac sau stick butabil … sau daca stie cineva ce inseaman asta … are ssd de 512gb o fi defect? tin sa menționez ca inainte de asta lam inchis de la buton forțat …mai am la dispozitie un laptop cu windos 7…am incercat sa fac un stik butabil cu transmac dar cand ii dau sal puna pe stick da (Could not acces volum mac) nu reusesc sa fac un stick butabil…:((

Semnul Ø înseamnă că sistemul este incompatibil cu configurația hard a mac-ului. Presupun că cineva a pus Sierra folosind alt mac, iar acum, cu boot de pe disc, vede că config nu e compatibilă. E doar un guess.
Ca să faci disc bootabil, ai nevoie de un mac funcțional și de sistemul original descărcat de pe AppStore. Dacă ești din Buc te ajut eu, dacă nu, găsește un alt mac, mai sînt aici discuții despre cum faci un boot flash.