Macbook Unibody Mid 2010 - merită?

salut
vreau sa mi achizitonez un macbook unibody mid 2010,dar nu stiu nimik despre el…de fapt l am gasit ieftin in jur de 8 mil…se merita sa fac achizitia si ce ar trebui sa stiu?cat timp pot sa l mai folosesc,pot samai fac update la os x,…mai multe detalii daca se poate
multumesc

E o sculă încă foarte bună și vei putea rula și ultimul sistem de operare. Prețul e mic, aș presupune că are niscai hibe. Bateria mai ține? Dacă e cea inițială, sigur nu. Dacă e numai bateria, ia în calcul că mai dai vreo 350 lei pe una bună sau 250 lei pe una proastă. L-ai probat? Merge? În stînga sus ai un merișor negru, apasă și vei vedea About this Mac / Despre acest Mac, ai acolo numărul de serie, memoria și capacitatea discului. Cîtă memorie are? Ce disc?
Starea bateriei, GB memorie RAM, capacitate disc, astea sunt datele de bază. Și, desigur, să meargă. Fiind seria albă din plastic, vezi să nu aibă crăpături. Testează TOATE tastele cu un procesor de text, inclusiv tastele control, option/alt și command (fluturașul).
Orice sculă s.h. implică un anume risc. Dacă nu-l cunoști pe vînzător, te întîlnești undeva acasă, la birou, undeva poți testa.

Processor 2,4 GHz Intel Core 2 Duo
Memory 4 GB 1067 MHz DDR3
HDD 640 GB
Graphics NVIDIA GeForce 320M - 256 MB
Software Mac OS X Yosemite 10.10.3

Bateria are 295 cicluri de incarcare - foarte putin.
Nu are urme de folosire pe carcasa. Spatele arata foarte bine, nu este dezlipit sau deteriorat.
Are folie de protectie pe display si folie pe tastatura.
Nu a fost supus la socuri.

Nu se incinge, nu are carcasa sau taste matuite, toate tastele functioneaza.
Nu a fost reparat niciodata.

Se vinde cu incarcator original Apple Magsafe.
Cam astea sunt specificatiile…ar trebui sa mai stiu ceva
Merci mult

Mie mi se pare un preț foarte bun față de datele trimise. Dacă se poate, testează-l cel puțin o oră, de preferat „la greu”, de ex. cu Photos procesînd poze, să se încălzească un pic. Testul e pt placa grafică. Eu aș da suma asta pt această config, dar nu o lua ca pe o garanție.

Ai grija mare de la cine cumperi, sunt cativa care au service-uri si le iau stricate, le repara, cine stie cum, si le plaseaza mai departe. Sunt cateva nume pe olx care asta fac.

Dacă oferta este pe olx, atunci da, trebuie grijă. Nu că ar fi toți șmecheri, dar procentul e mai mare decît pe okazii ori pe site-urile dedicate. Pe de altă parte, dacă reparația a fost făcută bine, nu e bai, problema este că nu știi ce a avut, cît de serioasă a fost problema.