Macbook-ul nu porneste

Va salut . Am un Macbook pro model A 1278 . Sistem MacOs Sierra 10.12.6 si de aproximativ o saptamana nu l am mai folosit fiind plecat in vacanta. In tot acest timp el s-a descarcat de tot pentru ca la ultima utilizare eu doar i-am lasat capacul, fara sa-l sting. Acum, l am bagat la incarcat si dupa ce apas pe butonul de pornire, acesta scoate 3 sunete , iar pe ecran nu se intampla nimic. Ce poate fi si ce pot face? Multumesc !

Posibil să ai o problemă cu RAM-ul (memoria). Vezi care din tonuri se potrivesc cu necazul tău, aici sau aici. Pe net găsești destule discuții pe tema asta. Oricum, nu are legătură cu faptul că ai închis capacul fără să-l oprești, este o coincidență.

NU sunt expert in mac dar am observat ca nu ai precizat cat timp l-ai lasat la incarcat inainte de a incerca sa-l pornesti. Posibil sa fie un timp prea scurt?

Beep-urile de la start nu au nicio legătură cu timpul de încărcare al bateriei. Dacă bateria nu ar fi minim încărcată, nu ar porni pur și simplu.
P.S. Aceste sunete au o semnficație cât se poate de precisă și ajută la izolarea relativ rapidă a unor probeme. Acel sunet de pornire, chime, este primul semn că, în principiu, jucăria este „up and running”, orice alt sunet indică o problemă sau un proces specific.

Acele 3 sunete scurte unul dupa altul iar apoi o mica pauza, acelea erau. Am desfacut capacul, am scos memoria si am bagat o inapoi iar acum totul merge f bine . Multumesc tuturor !

Ne bucurăm că a fost așa de simplu.