Macbook Second Hand pareri

Buna! Vreau sa imi achizitionez un Macbook Air second hand. Niste pareri pro si contra? Ati cumparat unul second hand? V-a facut probleme? Ce ati urmarit atunci cand l-ati cumparat?

Dacă nu ai mai folosit niciodată macOS sau un MacBook, mai bine mergi cu cineva cunoscător să-l testeze. Sau și mai bine, cu vînzătorul la diagnoză într-un iStyle.

În principiu, dacă nu ai dubii asupra seriozității vînzătorului, laptopul nu are defecte fizice vizibile, iar bateria este în limitele normale (cel mult cîteva sute, 2-3, de cicluri – în funcție și de vechime), n-ar trebui să fie probleme.

Acum depinde și cîți bani ai și ce configurație îți dorești, se pot găsi și noi la prețuri bune. Air fiind cel mai vechi model încă produs, tot apar diverse reduceri. Nu neapărat la magazinele mari. Ideea e că orice produs Apple cumpărat sigilat, nu contează de unde, beneficiază de garanția internațională de un an, în orice service Apple sau autorizat.

Mai caută și pe aici discuții (e.g. după “cumpăr”, la search) și vezi că s-au mai strîns păreri cu destule ocazii, atît pentru noi, cît și pentru SH.

Multumesc mult!

Da, am cumpărat și noi și s.h., în general nu au fost probleme, chiar dacă nu-l cunoșteam pe vânzător. Am avut o singură dată un necaz, din cauza credulității mele, dar sper să nu se mai repete. În esență, e bine să-l iei de la cineva cunoscut sau, cum spune și Adrian, să te duci undeva la o verificare prealabilă.

Stai linistita, ca e ok sa.l cumperi SH.
Eu, personal, n.as cumpara de la “samsarii de electronice”. De la o persoana ce.si vinde laptopul personal este ok.
Pe net, gasesti destule oferte de Air.uri personale, in stare buna.
Spune.ne bugetul, si te putem ajuta cu mai multe info.
PS: eu n.as da banii la &@;# aia de la iStyle. La toate cele 4 Air.uri (doar unul pentru mine) ce le.am luat de pe net, am verificat SN.ul, bateria, ssd.ul, tastatura si displayul.