Macbook PRO nu citeste stick

Buna seara am un macbook pro 13-inch 2017 macOS Mojave,pana acum mi-a vazut toate stickurile si deodata nu le mai vede nicaieri… am incercat toate formaturile… si tot nu vrea … aveti idee ce ar trebui sa ii fac?

Poate un simplu restart rezolvă ori poate ne prezinți mai clar secvențele. Ce înseamnă asta: „pana acum mi-a vazut toate stickurile si deodata nu le mai vede nicaieri… am incercat toate formaturile… si tot nu vrea ”
Până acum când? Care toate? Cum adică „nicăieri”? Ce înseamnă „am încercat toate formaturile”??!! Adică, specific, ce și cum ai făcut?

1 Like

Am incercat sa dau restart si sa schimb din windows la stick NTFS/fat32/exfat am zis ca poate o fi din cauza asta. Pana acum o zi mi-a mers hardul extern si deodata nu il mai vede nici in disk utility.Ciudat sa nu mai vada deodata nici un stick… nici hardul… p.s. Cand bag stick-ul se aprinde ledul de pe stick…

Pe mine unul m-ai amețit total. Deci rulezi și Windows. Pe același mac pe care rulează și macOS? și faci boot alternativ? sau W rulează pe alt calculator? Problema apare, așadar, în macOS, a fost OK până ieri, să zicem, azi nu mai merge, adică nu mai saltă pe ecran niciun stick, niciun disc extern. Așa, la prima ochire, ai făcut ceva și nu ne spui ce ori nu expui clar și succint secvențele.