Macbook Pro identificare

Va salut!
Am luat din targul de vechituri un Macbook Pro, pa capac scrie ca este modelul A1286 dar eu nu reusesc sa-l identific exact deoarece modelul meu are capac la baterie si HDD, capacul este detasabil iar eu ce am vazut pe net backcoverul este dintr-o singura bucata.
Laptopul nu porneste deloc, se aprinde led-ul la magsafe in culoarea verde, iar in partea stanga are un butonas care daca-l apas se prinde un led verde ce se misca pe un bargraff, cred ca ar trebui sa arate nivelul bateriei.
Aveti idee ce model este cu exactitate?
Multumesc mult!
EDIT: nu gasesc sub nicio forma cum pot pune o poza!

Sub codul „A1286” s-au produs MBP de 15 inci între 2008 și 2012, în total 7 versiuni. Descarcă Mactracker (are și versiune de iPad) și vezi care model ar fi exact.
Fotografii detaliate despre modele ai și pe ifixit.com. Al tău ar trebui să fie undeva aici:
MacBook Pro 15" Unibody Repair - iFixit

Multumesc mult, se pare ca este un jaf din 2008! Nici nu ma chinui sa-l repar!

Păi de vreme ce l-ai luat, presupun pe (aproape) nimic, și ai constatat că nu mergea, la ce te așteptai?
Eu am un PowerBook 12 inci din 2004, e drept nu luat de la vechituri, merge și acum. A fost bijuterie la vremea lui. Îl folosesc ca print server la țară.

Ma gandeam ca poate este ceva mai nou, carcasa arata foarte bine, are doua taste lipsa si parea ceva ce promite mai mult. Binenteles, daca era ceva mai nou as fi incercat reparatia dar ma astept sa aiba procesor Core2 Duo, il las balta!

Ce pot să spun? Achiziția era OK pentru un îndrăgostit de aparate vintage. De ex., un consătean din copilărie este într-un grup de pasionați de aparate cu lămpi, cum am mai apucat în copilăria noastră. Ce vremuri! Deja pe când eram în liceu, asemenea aparate erau pe cale de dispariție.

1 Like

De curiozitate, cat te-a ajuns jucaria?

La ce pret ati vinde acel MacBook nefunctional?