MacBook Pro 15'' youtube

Salut,
Am achizitionat un macbook pro 15 touchbar,de ceva vreme încoace nu mai pot deschide nici un clip pe youtube.La început era doar aleatoriu dar acum parcă tot mai dese sunt cazurile în care viodeclipului rămane în stadiu inițial fără să se modifice în timp.

Fa un print screen si pune-l aici.

Ce aplicație folosești? Safari? Poate fi ceva corupt la sistem. Descarcă alt browser și vezi cum se comportă ăla, de ex. Chrome sau Roccat sau… sunt atâtea. Să vedem unde e hiba. Ceva ai făcut acolo, ce ai instalat? Niscai „optimizator” de sistem? un AV? Dă detalii…


folosesc safari,am incet si cu firefox si chrom dar acelasi rezultat.
Folosesc Adblock si recent am descarca adobe flash,ce e interesant e ca doar la nele videocpliuri nu la toate,unele merg allee nu.
Mac-ul a fost luat din state daca are vreo relevanta.
Nu am nici un av pe pc,leptoul are aproximativ 1 luna,toate configurarile sunt standard.

am mai urmatoarele la preference safari.

Ai un soft care te încurcă, poate acel adblock, nu știu. Dezinstalează tot ce ai din zona asta + alte utilitare de sistem și va merge, apoi le repui observând care face figura.

Nu mai folosi Flash Player-ul - decât facă ai un motiv bine întemeiat. Pt. youtube nu ai nevoie de el.

Radu, flash e cerut imperativ de unele site-uri, nu ai cum scăpa de el. Ce spune Daniel nu cred că s-ar datora lui flash.

am facut ce mi-ai zis se pare ca e o solutie momentan sper sa fie permanenta am eters un addblock si se pare ca acum functionary fiecare videoclip.Multumesc pentru ajutor :slight_smile:

Reține: toate aplicațiile din categoria asta, a utilitarelor, pot conduce la asemenea probleme. Este motivul pt care eu nu instalez așa ceva, majoritatea conduc la asemenea necazuri, mai devreme sau mai târziu. Am avut, de ex., o extensie de Safari care îmi masca fereastra de afișare a unei bănci pt internet banking. Dam’ it, mi-a luat mult timp să aflu asta, după mesaje la bancă, nervi, înjurături. Nu trebuia să facă asta, poate era și prost scrisă aplicația băncii, naiba știe…

Am o extensie safari Adblock momentan functioneaza bine,nu prea rezist fara la cate reclame sunt.

Aproape sigur AdBlock e de vină. Am pățit și eu chestii nasoale cu el (inclusiv pe YouTube). Am încercat și uBlock și tot la fel. Acum folosesc 1Blocker, din Mac App Store, cu bani, dar nu e grozav. Așa că m-am mutat pe Firefox (din mai multe motive), ceea ce vă recomand și vouă. :slight_smile:

Dacă preferi blocarea navigatorului, atunci folosește un ad-blocker. Pe oricine enervează astea, dar le închizi și gata. Păi tocmai ăsta este scopul, să nu scapi de ele, cum apare o aplicație mai deșteaptă, apare și contramăsura etc.
Aproape toate mesajele gen „mi s-a blocat una-alta” se datorează acestui tip de aplicații (utilitare, extensii etc…) care, de multe ori, mai mult strică decât ajută.