Zvonurile s-au adeverit, deci: Apple a lansat noul MacBook cu procesor A 18 Pro. Prețul în RO va fi vreo 3,5 k pt varianta de bază și 4 k pt varianta cu SSD de 512. Din păcate, memoria este fixă, 8 GB. Ce ziceți? Este cel mai ieftin laptop de la Apple.
Are și o reducere de 500 lei pentru elevi și profesori. Însǎ dacă doresc să beneficiez de aceasta nu pot descărca Nota informativǎ și chiar dacă bifez cǎ doresc să beneficiez de reducerile educaționale nu pot accesa butonul “Încarcǎ și trimite”. A mai pǎțit cineva așa ceva? Cum aș putea rezolva?
Fiind o jucărie în faza de precomandă, posibil să nu fie funcționale toate butoanele. Eu zic să-i suni la iStyle și să întrebi.
Am citit analize pozitive depre MB-neo. Este un mac excelent pt elevi și studenți, de asemenea pt doamne. Este ușor și cosy, suficient de performant pt mai orice activitate curentă. Aș recomanda varianta cu touch key, care are și SSD la 512. Cred că merită o sută de euro în plus.
Singurul dezavantaj, din punctul meu de vedere, este lipsa tastaturii luminate. În rest, fără să-l pot testa efectiv, mi se pare o reușită.