Macbook Air 13" 2017

Salutare, am cumparat si eu un macbook de pe Olx,nou,sigilat, cu un ssd de 256 la pretul de 3250 lei! o sa-l folosesc doar facultate,gen word,browsing si filme.
Ce sfaturi imi dati in folosirea lui? gen baterie cum sa o intretin? si alte sfaturi sunt bine venite, si daca e bun pretul la care l-am luat? multumesc mult !

Dacă e nou și cu disc de 250 este kilipir. Ce sfaturi să dăm? Dă-i bătaie. Bateria se întreține ca orice baterie, să o descarci spre zero o dată la o lună-două, în rest, spor.

Si la incarcat se tine exact pana cand e full sau se tine mai mult? Mersi mult

Ei, acuma, ăn mod normal se ține până vezi ledul verde, dacă o ții mai mult, nu se supără. Important este că faci cicluri cât mai complete încărcare-descărcare și, periodic, unul spre zero. Nu e bine, de asemenea, să stai cu alimentatorul tot timpul conectat, chiar dacă stai acasă. Dar de ce ești așa preocupat de bateria aia? Crezi că poate fi perpetuum mobile? Oricum va muri într-o zi…

Am avut tot timpul o problema cu bateriile,fie la mobil fie la pc… nu vreau sa o omor prea repede ! in orice caz iti multumesc pentru sugestii :slight_smile: o seara faina

Dacă le folosești normal, pur și simplu, nu le omori. Probabil au fost proaste. Au ținut minimum un an peste 80 %? Atunci e firesc. O baterie bună ține cam 3 ani, una foarte bună 4, recordul la mine a fost 5 ani peste 70 %, dar asta e rar.

1 Like

Presupun că te referi la tot felul de produse non-Apple. În general, Apple pune în fabrică baterii de foarte bună calitate. Se mai întâmplă să fie și serii proaste, de aia e garanție.

1 Like