Mac mini m1 8 gb - suficient?

Presupun că detectează monitorul și se setează pe rezoluția lui. Eu nu am secunda aia de negru.

e ciudat. Cand foloseam macbook pro-ul la acelasi monitor nu pateam asta.

Nu pot reproduce deoarece nu am setata parola de logare.

La un macbook, monitorul extern este un monitor secundar. Fiind o sculă compactă, viteza de comunicare între componente este (mult) mai mare, mai ales la cele pro. Mini este, totuși, un entry level.

1 Like

Salut, iti recomand Creative Pebble V2 sunt ok ca pret in jur de 100 lei si se aud f bine pentru niste boxe f mici ca dimensiune. Eu le-am luat la oferta la 115lei plus livrare, vad ca s-au mai scumpit acum dar poti cauta in alta parte. Experienta f placuta la aceste boxe, se aud f clar si tare, nu vor avea bass-ul unor boxe mai mari si scumpe dar pt aprox 150 lei nu ai ce reprosa, se aud excelent si pe biroul tau vor arata f bine, nu ocupa mult loc.

compari.ro zice că aici ar fi prețul cel mai bun.

Da, ai gasit un pret f bun, pentru mac Mini sunt perfecte la 105 lei + transport.

Salut! Iti multumesc pentru recomandare. Imi place cum arata, insa folosesc deja un sistem audio pe care nu-l tin pe birou. Este de la A+, nimic special, dar se aude foarte bine - il am din facultate.

Il tin conectat la un adaptor bluetooth de la logitech (https://altex.ro/adaptor-audio-bluetooth-logitech-980-001000-negru/cpd/BOX980001000/).

1 Like

Poti, te rog, sa lasi un link care acel dock cu usb-uri? Din poza pe care ai postat-o. Multumesc!
Caut de ceva timp unul in acest gen.

Pot:

Dar l-am luat mult mai ieftin de pe olx, nou

1 Like

https://www.vexio.ro/hub-uri-usb/baseus/1829116-baseus-working-station-multifunctional-type-c-hub-adapter-cn-plusuk-pluseu-dark-gray/?ref=compari&utm_source=compari.ro&utm_medium=shopping-campaign&utm_campaign=compari_shopping-click&gclid=Cj0KCQjw4NujBhC5ARIsAF4Iv6dkwQf1LSEloMCdjGazI1B6St8AcUw4MZqXdrdz2hCnHvjlr1p2U1caAjFCEALw_wcB

L-am gasit pe Vexio. Tocmai l-am comandata.

Intrebare: se incinge mac-ul sau hub-ul cand il pui la treaba? Eu pt. mac mini folosesc asta de la Promate:

Am luat insa acest hub pentru macbook - ca sa am, in primulr and, mai multe porturi usb-c.

Mie macul mini M1 nu mi s-a încins niciodată, dar nici nu folosesc aplicații „grele”. Hub-ul ăsta îl am și eu, se încinge un pic, presupun că alimentatorul face asta.