Kaspersky de proba,,,,na belea ;)

Salut.Fac ce fac si tot aici vin sa cer ajutor.Fiind la inceput de OSX ,am vrut sa ,de fapt am tras de pe site oficial de la kaspersky versiunea de proba ptr 30 zile pentru MAC.Problemele au inceput dupa aceea ,a disparut internetul de pe OSX,am sters cred kaspersky,dar tot nu am internet pe IMAC CU SISTEMUL OSX,zic asta deoarece de la router am internet la tableta tot apple,si am si internet cand bootez cu boot camp in dual boot pe Windows.Deci nu am net pe OSX.Stiu ca in Windows era un program f bun de dezinstalare ,se chema revo uninstaler,care stergea toti registri-key,in aprofunzime din Windows,practic nu mai ramanea aproape nimic .Cum fac sa sterg ceva ce mai apartine de kaspersky ce este ascuns prin imac OSX,CUM FAC sa bootez in safe mode(asa era la Windows)ca sa pot sa sterg,in Windows era o comanda in cmd,regedit asa se chema comanda ,care ma ducea practic in Windows,key curent machine, etc de unde stergeam tot ce gaseam resturi de la anumite programe.Cum fac asta in OSX.Merci

Nu mai instala tîmpenii d-astea. Nu ai nevoie de AV pe OS X, dacă – totuși – vrei să ai unul, instalează ClamXav, singurul AV ca lumea. E util să prindă viruși de windows
Acuma, dacă ai comis-o, încearcă să dezinstalezi cu AppCleaner, o aplicație gratuită și f. utilă. Dacă însă ai șters manual, nu ai cum folosi aplicația asta, deoarece trebuie să tragi aplicația propriu-zisă, ea identificînd fișierele anexe după aceea. E o aplicație utilă oricum.
Cum ai șters acel AV? El nu are un uninstaller specific? De regulă, aplicațiile astea au și așa ceva, deoarece își depun tot felul de demoni peste tot.
S-ar putea ca traseul să fie ăsta, dacă nu reușești altfel: reinstalezi Kasperski AV; rulezi AppCleaner. REstart.
Dacă tot nu se rezolvă, reinstalează sistemul, dar numai după ce îl cureți de intrus. Ești sigur că nu ai acolo și un uninstaller în pachetul ăla Kasperski?

era pe ecran,dupa nu stiu ce si cum dar lam sters,Dar sant sigur ca ceva imi blocheaza iesirea la net , si asta se trage din cauza kaspersky,desi e tras de pe siteul lor oficial,ceva nu a mers.Ce ma enerveaza e instaleaza tot felu ce key-registri,in tot calculatorul.Pai cum sa trag din nou kasperky pe OSX,daca nu am net pe el,pot doar sa il trag pe Windows,si sa il pun pe cheie,si sa il lansez in osx,dupa care sa incerc sa sterg-dezinstalez cu appcleaner.Acu ca sa reinstalez din noi tot ,daca dau la inceput cand sa booteze comanda alt si cmd, mi se deschide ce sa aleg ,machintosh os,recovery, si windows8 pro,daca aleg recovery , si il lansez, ce se intampla,ca nu am facut pana a cum asa ceva,se sterge numai partitia de osx,sau se sterge tot ce am facut cu boot camp adica dual boot OSX-WINDOWS 8 PRO.

Dacă faci experimente de asta, așa pățești. Cine ți-a spus, unde ai citit să instalezi așa ceva?
Rulează Disk utility și fă Repair Disk Permissions, restart.
Acel recovery va reinstala sistemul, dar va dura mult, deoarece descarcă 5 GB de pe net. Sai un pic, dacă tot ai făcut prostia, să încercăm să o rezolvăm.
Poți descărca fișiere de OS X pe windows, ele apar ca arhive dmg ori zip, le poți trage pe un stick și rula dincolo:
http://www.macupdate.com/app/mac/25276/appcleaner
Vezi ce fișiere ți-a pus în System Preferences, poate ai acolo ceva de dezactivat.
Fă un restart apăsînd tasta Shift după chime (sunetul de pornire), va dura mai mult, este un Safe mode care repară unele probleme; apoi restart normal.

În primul rând, OS X nu are regiștrii. Windows și OS X sunt două sisteme de operare care au filosofii diferite în multe domenii, în special în ceea ce privește setările aplicațiilor instalate.

Dacă nu mai știi cum l-ai dezinstalat, mă tem că probabil i-ai făcut ceva și netului și nu-ți mai aduci aminte. Nu cred că ștergerea Kaspersky poate să-ți blochee netul așa, pur și simplu. În locul tău, l-aș instala din nou (folosind Windows sau un alt computer cu acces la internet și un stick USB) și apoi l-aș dezinstala folosind uninstallerul lor. Probabil ăsta, dar nu știu exact ce versiune de Kaspersky ai. De obicei, programele astea mai invazive vin cu uninstaller propriu, care e de preferat lui AppCleaner. Vezi exact ce versiune de Kasprsky ai și dă o căutare pe Google după un uninstaller adecvat. Dar, repet, probabil alta e cauza problemei tale.

Și te rog, pe viitor, pentru ca textele tale să fie mai ușor de citit, lasă te rog un spațiu după punct (.) sau virgulă (,) și nu mai folosi puncte sau virgule de suspensie aiurea, nu faci decât să îngreunezi citirea textului tău.

Cred cu siguranta ca lam dezinstalat,deoarece la un moment dat mia cerut parola de la mac ca sa poata sa faca modificarile.Nu stiu daca e de la kaspersky sau nu ,dar cu siguranta nu am net pe OSX,acum de exemplu is pe Windows 8,tot pe imacul meu ,si este net.

http://macpaw.com/download/cleanmymac

Tu nu ai ce face și ne chinui? Nu instala tîmpenia aia, îți strici sistemul și mai rău. Potolește-te, dacă vrei să înveți să folosești OS X, citește un pic și nu mai instala aplicații de sistem, AV și tot felul de prostii.
P.S. Și, da, încearcă SĂ PUI PAUZĂ după orice semn de punctuație, cît de greu ar fi?

Bineînțeles că e mai bine să folosească uninstallerul lui Kaspersky, eu cred că are așa ceva, problema e că el nu mai știe ce a făcut, fiind un autentic Windows user, pune tot felul de prostii, AV, acuma văd că sare la altă tîmpenie, CleanMyMac etc.
D-zeu știe ce a făcut p-acolo, i-am spus ce ar putea face, dar nu spune dacă a făcut, dacă a încercat secvențele sugerate.

Am instalat cleammymac,si in interiorul programului era un uninstaler care mia gasit ceva apartinand lui kaspersky,dar ceva mic de 4kb.Am sters-eliminat acele key cred si vad ca functioneaza acum.Cu certitudine nu folosesc tot ce este in cleanmaymac gen sa optimizeze mac meu,sau steraga sa faca spatiu,ma interesat numai instalerul ala.

Acuma șterge-l. Fă repair permissions cu Disk Utility (Applications/Utilities), restart. Repet, dacp vrei un AV bun de OS X, ClamXav, nimic altceva.
Cu AppCleaner, e bine să o ai instalată, e f. utilă.