Iphone6 care se inchide si nu se incarca corect

Am un iphone6 de 1 an si de doua zile am observat ca procentul bateriei ramane la 3%, iar din 10 in 10 minute se inchide si se redeschide. Am incercat alt incarcator, dar nu s-a schimbat nimic. Problema asta a aparut brusc si nu stiu ce s-a intamplat. A mai patit cineva asta si stie ce e de facut?

Este probabil că bateria e pe ducă. Vezi că există aplicații pt iOS care verifică starea bateriei, multe sînt gratuite. Pune \battery check’ la căutare pe Appsore în iTunes ori direct în telefon și vezi care te aranjează. Dacă aplicația zice că baterie e dusă, pui baterie nouă. Poți face și un reset al sistemului, deși nu cred că rezolvă ceva, decît dacă e ceva problemă pe sistem.

Asa e, un reset nu a ajutat deloc.

Ai instalat vreo aplicație de „battery check”, cum ți-am sugerat? Faptul că nu rezolvă un reset era f. probabil, dar este o măsură de test. Există multe service-uri GSM care schimbă bateria asta pe loc, dacă o au pe stoc. Am schimbat și eu la un model mai vechi, încă funcțional, acum vreo 3 ani, a costat 50 de lei, la iPhone 6 o fi mai mult, nu știu.

Am mers la un service azi si m-a asigurat domnul de acolo ca merge, ca l-a curatat, insa eu il tin in priza de jumatate de ora, si tot 1% procent. Iar cand il scot, se inchide.

In plus, am instalat Battery Life, si acolo imi arata 94%, si imi spune “Very Bad”, deci cred ca am aflat raspunsul.

Ce naiba să curețe?! Ai nimerit peste un idiot, eu sugeram un tip care se pricepe.

Cel mai probabil sper sa nu fie ceva mai grav si sa fie o problema doar cu bateria.

Oricum nu are de-a face cu curățatul. Mă rog, nu e rău să cureți un aparat, dar este evident că nu are cum fi asta cauza. Sigur că poate fi și mai grav decât bateria, dar este primul pas. Tot nu mi-ai spus dacă ai descărcat și instalat o aplicație care să verifice starea bateriei, ERA PRIMUL LUCRU care trebuia să-l faci, nu e clar? ÎNAINTE SĂ-L DUCI la priceputul ăla.

Am spus mai sus. Am instalat Battery Life si imi spune 94%, Very Bad. Deci cred ca asta e motivul.

94 % ce? cu „very bad” e clar. Deci baterie nouă.

94% wear level. Chiar imi sugereaza aplicatia sa imi schimb bateria.

Păi și atunci? Nu ți-am spus asta de la început, că asta e cauza probabilă. Ce e cu acea curățare? Ce a curățat flăcăul ăla? Du-te și întreabă un gsm-ist priceput dacă au baterii pt acel model și cât costă una nouă.

Asta o sa fac de indata ce ajung la Cluj. Am realizat ca intr-un oras mai mic, toti se dau specialisti desi nu sunt. Multumesc mult de tot.