iPhone XR probleme 4G

Salut.
Am un iPhn XR, update la zi, pe Vodafone.
Ieri incercam sa urmaresc o conferinta live pe net.
Statea cateva minute ok, dupa care parea ca nu mai are buffer/semnal (desi aveam 4g, 4 liniute) si intra in sleep mode. trebuia sa dau Reload page si mergea putin, apoi la fel.
Am patit la fel si pe Safari si pe Chrome. Fara alte aplicatii in background.
Sotia are un Samsung s10e, in aceeasi locatie, si mergea fara probleme. Cartela SIM a mea este mai noua decat a ei. Restart iPhn - la fel.
Idei?
Multumesc.

Nu cred că un forum poate da sugestii aici. Dacă telefonul e problema, trebuie dus la un doctor. Dacă routerul, trebuie căutat la provider.
Și eu am probleme cu viteza internetului la Vodafone < UPC.

Omul a zis ca pe 4G are probleme, adica pe date mobile.

Da, OK, și ce soluție îi propui?

Niciuna, doar te-am corectat. Este ceva in neregula?

Banuiesc ca de vina este modem-ul Intel din XR.
Acum vreo 2 saptamani oricum ii facusem un Factory Reset pt problema cu fontul care nu se mai bold-uia (am scris pe forum) si care Reset rezolvase aceasta.
Problema este ca aceeasi conferinta in 2020 si 2021, cand era toata lumea acasa, deci pe net, a mers cursiv, pe acelasi telefon. Acum, in 2022, cand o mare parte erau fizic in sala, si cand probabil au mai avansat solutiile tehnice de web hosting (nu ma pricep) ar fi trebuit sa nu fie probleme.
Deci ramane inculpat telefonul.

Ca să nu deschid un topic nou:

  • aș trece la un SE 2022 sau iPhone 13 mini (deh, prețuri) pentru 5G.
  • SE nu are mmWave.
  • în București / țară, se simte vreo diferență? adică a făcut cineva speedtest sau comparare viteze de acces site-uri side by side cu un SE 2022 și un iPhn 13/13 mini pe 5G? La noi în țară avem și mmWave?
    Mulțumesc.