Iphone Spart - copiere numere

Salutare tuturor ! Vin cu o problemă mai delicată. Astăzi am spart un iPhone și aș vrea să copiez numerele de telefon. Există vreun tool ? Am și un macbook air, poate există vreun program , ceva, special pt el.
Mulțumesc !

BAckup-ul se face permanent și automat prin iCloud. Acel iPhone spart mai este funcțional? Sau e mort? Dacă intri în contul tău de iCloud de pe orice alt telefon sau calculator (inclusiv cu Windows via browser) nu ai datele acolo? Nu numai agenda trebuie să fie, ci și calendarul, setările de sistem, parolele etc.

Funcționează jumătate de ecran, cealaltă jumătate este spartă și neagră. Din păcate, pe acel dispozitiv nu aveam icloud băgat.

Este puțin probabil să ai un ai făun și să nu fie conectat la iCloud. Dar, dacă este funcțional, îl conectezi la orice calculator, mac sau PC, și faci backup-ul datelor acolo. Apoi îl ștergi și-l duci la doctor. Sau îl duci așa cum este. Dacă ai fost așa de neglijent pînă acum și nu ai făcut backup automat via iCloud ori manual (periodic), nu văd de ce nu ai continua și de acum înainte.

La celelalte dispozitive apple am icloud si backup, dar la acesta nu aveam, il foloseam mai rar.

Bun, asta e. Dacă e funcțional, vei putea salva datele conectat la un mac ori la un PC.

Foloseste Phoneview de la ecamm