Buna dimineata,
Iphone 7 plus, cumparat sh , blocat icloud, avea ios 15.7.x, fost deblocat si adus la ios 15.8.2. Persoana care a facut deblocarea a facut recomandarea (fireasca de altfel) sa nu fie actualizat, va ajunge iar cum a fost.
Telefonul nu e folosit, e tinut de rezerva. Acum are contul meu, e functional. Dar de cate ori il deschid, apare actualizare disponibila, normal ca nu o fac.
Omul care l-a deblocat nu mai e disponibil, l-as fi contactat pe el ca sa ma lamureasca.
Intrebarea mea:
Pot risca actualizarea de la ios 15.8.2 la 15.8.3? Nu e ceva imperios necesar pt mine, e doar curiozitatea, nu as dori sa incep iar cautarea persoanei care sa o faca si cheltuiala in plus.
Dacă persoana care l-a deblocat a recomandat în mod expres să NU fie actualizat înseamnă că știe el ceva. Am mai făcut și eu chestii d-astea cu mulți ani în urmă, pe aifoane mai vechi și cu sisteme mai vechi. Azi nu aș mai face așa ceva, e beleaua naibii. Unii însă se pricep la așa ceva și fac fente d-astea în fiecare zi.
Salut, prompt ca de obicei, multumesc.
Omul a facut-o contra cost, nefiscalizat. Se ocupa de asa ceva, ne-am inteles bine, si-a facut treaba, nu am ce sa-i reprosez. Mi-a dat 3 luni garantie verbala dar a trecut mai mult timp, nr de telefon nu mai e valabil.
Prin vara mai gasisem un service pe Virtutii, langa Lujerului. Am schimbat mesaje prin olx, nu mai am datele lui, o sa-l caut iar. Dar fiind un telefon pe care nu-l folosesc, nu as da bani numai pentru o actualizare minora. Telefonul functioneaza, are sanatate baterie 82% si 256GB, asta m-a tentat desi nu mi-a folosit pana acum. Ma gandisem sa-l utilizez ca o memorie externa dar Apple are destule limitari/restrictii, nu mi-am mai batut capul.
L.E.
Am gasit acum service-ul de care pomeneam, i-am sunat, am expus situatia, mi-au raspuns ca nu pot garanta ca-l vor putea debloca daca eu fac actualizarea si-l blochez din nou. Nici ca pot face ei actualizarea.
Evident, oamenii sunt prudenți fiind vorba de o șmecherie necușeră.