Iphone 6 EE

Acum 4 ori 5 luni mi-am cumparat un Iphone 6 din EE 539 LIRE , cu bani astea ma asteptam sa fie neverlocked corect ? ca tot am ramas in UK putina vreme mi-am luat o cartela de la EE si dupa ce ajung in tara peste 2 luni ce vad ca Iphone meu este blocat codat in EE sun incerc sa dau de ei dupa vreo 2 saptamani il deblocheaza dar cum reusesc sa imi pun cartela de Romania dupa ceva vreme cam 2 luni imi vine mie sa dau restart la telefon asa ma apucat pe mine ce vad dupa e ca e blocat deci chiar nu stiam de blcoare de asta temporar sau pana la o resetare a telefonului. Deci acum e blocat in continuare am luat legatura cu ei ba ca sa le dau imei ba ca sa vin acolo cu telefonul chiar sunt niste handicapati ori sunt eu ?

Vreau sa stiu ce ce sa le mai spun cum sa rezolv acesta problema ?

Si ma-ar interesa si un website de deblocare sa il fac neverlocked si cat m-ar ajunge ?

DAcă ai scrie mai coerent și mai clar probabil am reușis să fim mai cooperanți. Singurele țări din Europa care vînd EXCLUSIV telefona neverlocked sînt Italia, Belgia și o țară baltică, Letonia sau EStonia. În UK, telefonul poate fi blocat. Deblocarea poate costa mult dacă e făcută înainte de terminarea abonamentului, acolo trebuie să specifice detalii.
Există și site-uri care pot debloca, caută pe Google cu
imei iPhone unlocking
și ai soluții.
P.S.
https://iphoneimei.net
https://myimeiunlock.com/iphone-imei-permanent-unlock/
etc.

Tocmai ce am luat 39lire EE acum astept sa vad in cat timp imi vine mail ca sa il fac neverlocked permanent de aceasta data. Iti multumesc.

https://myimeiunlock.com/iphone-imei-permanent-unlock/ de aici am luat cred ca asta pare sa fie bun zic eu.

Ar trebui să rezolve.

Am 8 zile de asteptare si nimic inca. Din cate vad comentarii sunt negative dar si pozitive… Cam in dubii…

Unanimitate de păreri era doar pe vremea comuniștilor, sigur că unii zic că da, alții zic că ba… Ce te aștepți? la o părere unică și la nota 10 pe linie?

Daca e sa fie bun il recomand sigur eu deocamdata vom astepta si vedem. Cam cate zile dureaza cel mai mult o deblocare ?

PS : Acum am pus o cartela orange si a fost deblocat ma mir cum de ca nu a venit nici un mail de confirmare si nu am dat nici un reset acum. Iti multumesc pentru ajutor.