Iphone 4s nu se incarca!

Astazi am observat ca iphone’ul meu nu mai vrea sa se incarce. Am fost sa-mi iau alt incarcator , initial am crezut ca incarcatorul este de vina dar am vazut ca nici cu cel nou nu mergea, l-am sters de praf (era ceva praf in el) dar tot nu a mers, am zis sa ma duc la un Service GSM cu el, poate trebuie ceva inlocuit, dar l-am lasat 30-40 de min inchis la incarcat si cand l-am aprins am vazut ca s-a incarcat , intrebarea mea este de ce nu merge sa se incarce cand e deschis iphone’ule?

Pot fi cauze diverse. Prima e alimentatorul, spui că a făcut la fel și cu altul „nou”. Nou, nou, dar dacă nu e Apple, poate da erori. A doua, bateria. A treia, ceva la sistem, de multe ori un restart rezolvă problema. Presupun că, dacă l-ai fi restartat, ar fi mers, asta ai făcut prin oprire.
Deci merge acuma, da?

Am conectat telefonul cu vechiul incarcator care mergea si la pc sa se incarce si acum nu mai vrea , deci nu este de la incrcator , acum am observat ca se incarca si pornit , dar doar cateva minute , dupa iar nu mai vrea sa se incarce, de incarcat se incarca doar daca e stins telefonul…

Am și eu un iPhone 4S care a început să facă figuri la încărcarea bateriei. Uneori se încărca 100%, alteori mă trezeam cu el la doar 40% după o noapte de stat în priză. Nu s-a rezolvat decât prin înlocuirea bateriei. Se găsesc baterii de cumpărat iar procedura de înlocuire este foarte simplă. Singura problemă este calitatea bateriilor de schimb. Bateria “nouă” pe care am cumpărat-o eu avea deja 260 de cicluri de încărcare. Puteam să o returnez și să cer alta dar am renunțat, a costat doar 30 de RON și e oricum mai bună decât cea veche, care avea peste 600 de cicluri.

1 Like

Eu aș zice că bateria trebuie schimbată, costă 30–50 lei pe la diverși și, de regulă, sînt f. bune.

Va multumesc pentru reply’uri. Astazi am bagat incarcotorul cel nou (care ieri nu merge nici in priza nici in pc) si vad ca merge si se incarca cand e pornit telefonu.

Păi nu ne ameți, merge ori nu merge încărcătorul? Dacă merge uneori, alteori ba, cred că tot la baterie nouă ajungi. Ține-l sub observație.

Da, cateodata merge cateodata nu , l-am lasat astazi sa se incarce full , dupa l-am scos si l-am bagat iar acum , dar am stat 30-40 de minute pana sa vrea sa se incarce iar…ca imi facea figuri.

Da, cred că ce spune Tudor e valabil, baterie nouă. Eventual o resetare a sistemului, după backup, evident. Atenție, dacă ai niscai jailbreak și alte șmecherii, nu face resetare, riști să nu mai poți folosi telefonul.

1 Like

Nu am JailBreak la el, am doar Gevey , dar nu cred ca poate dauna daca il resetez.

totusi a gasit cineva vreo solutie?si eu am aceeasi problema mi se incarca iphone-ul doar daca il tin stins…ma puteti ajuta?

Ajutăm în măsura în care putem bănui/ghici. Același simptom poate avea cauze diferite. Jailbreak conduce TOTDEAUNA la instabilitate; cred că și Gevey, în fond este similar, păcălești sistemul cumva. Cîți ani are bateria? E detaliul cel mai important, dar tocmai detaliul esențial nu-l spui. Dacă e o baterie veche (2-4 ani), cauza e, aproape totdeauna, bateria. Nu ne spui nici cînd și cum a apărut problema? A fost așa mereu? Presupun că nu. cînd a apărut? cum? după cît timp? Resetarea face bine de multe ori, evident, dar atenție la telefoanele „lucrate”, posibil să nu mai poți intra în sistem.

sin septembrie anu trecut am teelefonul,ii nou…sincer de o luna si ceva…l-am incarcat cu alt incarcator da nu original…i-am dat si acum resetare si degeaba…dar eu tot nu pot intelege de ce stins se incarca tel normal si aprins se incarca dae cred ca trtebuie sa il las vreo 3 zile sincer…in vreo 5 ore se incarca vreo 15-20%

Nimeni nu a bănuit vreo clipă că nu ai fi sincer. Cred că ar trebui să-l duci la un flăcău care se pricepe, sînt mulți acuma, cu cîțiva lei îți dă un verdict. De vreme ce a fost nou în septembrie, e în garanție, nu? Nu vrei să folosești garanția aia?

Daca as gasio as folosi-o :))))

Trimis de pe iPhone-ul meu

Adică vrei să spui că ai pierdut bucata de hărtie care atestă achiziția? Nu știu cum e acuma, dar nu era nevoie de nicio hîrtie, garanția se face pe baza numărului de serie. Dacă l-ai luat de nou, cum scrii, de undeva, sigur faci rost și de hărtii. Dacă prin „nou” înțelegi că a fost nou pt tine, nu nou la modul absolut, asta e altceva. Nu crezi că, totuși, ar fi bine să iei legătura cu un dealer apple precum iStyle ori Noumax pt a ști precis? Oricum, jucăria trebuie bibilită de cineva care poate da un verdict.

Buna! Am si eu un Iphone 4S, si am o problema…Daca mi se inchide cumva telefonul, el fiind descarcat, si il pun la incarcat nu mi se mai deschide…Aveti cumva o solutie?

Da, să ne dai mai multe informații, de ex. cam cît de veche a jucăria, inclusiv – și mai ales – bateria. 4S ar însemna că are minim 2 ani, nu? Ca în mai toate cazurile de acest fel, cauza e bateria dusă sau aproape dusă.
Totuși, înțeleg că l-ai „înviat” cumva, textul include ideea că l-ai mai deschis așa după ce a făcut prima oară.

Salut!
Am vazut acum cateva zile ca Iphonul meu da semne de mici probleme!
Cand il bag la incarcat cand telefonul este aprins nu incarca,incarca decat cand este stins.Am dat o resoftare ca am crezut ca e vreun BUG de la iOS,dar nu este.
Am cumparat alt incarcator original,dar tot degeaba!Telefonul nu are JailBREAK si nici GEVEYGEVEY!
Cam ce problema are!
Acumulatorul,Bateria…de altceva nu mai imi dau seama!
Daca se poate sa raspundeti,va multumesc!

Ceva in genul problemei tale am si eu,decat ca la mine nu incarca cand este aprins!
Am apelat la rezoftare ca IPhone nou,dar degeaba!
Telefonul nu are JailBreak sau Gevey!
Il am de cand a aparut si nu am schimbat nimic la el deoarece nu a dat semne de duca!