Iphone 11 sunet ciudat

Buna ziua! Am si eu o problema. In momentul in care castile sunt conectate la telefon ( este vorba despre un Iphone 11 ) si vreau sa scriu ceva, cand apasa pe ecran si apare tastatura se aude un sunet, aproape ca cel care se aude cand se conecteaza castile, un fel de vâjâit ( este vorba despre castile normale EarPods cu mufa lightning ), am cumparat o alta pereche de casti, tot earpods si tot la fel se aude. Am incercat si pe un Iphone 7 si in momentul cand apare tastatura si cand dipsare nu se aude nici un sunet. Tin sa mentionez ca setarile pentru clicuri taste sunt dezactivate si am IOS 14.3.
Las si un link cu video sa intelegeti mai bine despre ce este vorba. ( pe video nu se aude acel sunet )

Fiind o chestiune pur locală, nu crezi că ar fi mai bine să te duci la un service? Sunt multe acuma și mulți repară OK orice iPhone.

Ma gandeam ca poate este de la IOS si a mai patit cineva chestia asta sau poate nu au observat. Daca este o chestiune hardware il dau retur, il am de cateva zile.

E nou? Sau s.h.? Dă toate detaliile, nu te sfii și să rupem noi cu lingurița.
p.s. Dacă e o chestie de soft, reinstalezi sistemul „factory new” și vezi dacă asta e cauza.

Telefonul este nou, il am de 3 zile si am observat fara sa vreau chestia aceea. Aveam castile in urechi si cand am intrat in notite sa scriu ceva, cand am apasat pe ecran sa apara tastatura se auzea un sunet putin ciudat, un fel de vâjâit, cum am spus mai sus si la fel se aude si cand dispare tastatura.

Păi dacă e nou îl duci la garanție, nu are rost să faci altceva.

Am mai vorbit cu un prieten care are un XS max si dupa actualizarea la ios 14.3 si lui i se aude acel vâjâit si ma gandeam ca poate a mai patit cineva chestia asta si a gasit o rezolvare.

Posibil… oricum o vizită la un service GSM mi se pare cea mai bună soluție, după aia mai vezi.