iPad: nu merge amprenta

Cineva din familie ar dori un iPad s.h., se găsesc destul, mulți menționează că, după upgrade la iOS 10, „nu merge amprenta”. Ce înseamnă asta? Nu s-a rezolvat cu update-urile ulterioare?

Bănuiesc că “amprenta” e Touch ID iar chestia că nu merge după nu știu ce update e o prostie. Poate vor să spună “iPad-ul e furat și nu pot dezactiva Touch ID”? :smile:

Așa am bănuit și eu, dar doream o confirmare.

Tudore, totuși, țin minte că acum ceva luni, unii au semnalat că, după upgrade la iOS 10.0, au avut probleme cu acest touch ID. Poate că nu-s furate, poate chiar au avut probleme cu touch ID.

Da, chiar au fost probleme dupa update.ul la iOS 10.0. Exista pe net cateva solutii (nu le pot scrie pentru ca sunt pe telefon acum).

Mă gîndesc însă că, între timp, updtate-urile au rezolvat situația, nu? În măsura în care userii au făcut update-ul.

Or fi fost probleme, nu zic ba, dar s-au rezolvat între timp. Să vinzi un device spunând că nu merge Touch ID arată fie ceva suspect, fie o nepricepere totală sau dezinteres (puțin probabil). Sau device defect.

Da, posibil un device defect.

Asta da, cu siguranta.

Ce mai tura-vura, am comandat la emag unul nou, au o reducere semnificativă la iPad Air…

Nu vreau sa fiu offtopic, dar aia e oferta semnificativa? Si pot intreba asta despre pretul oricarui model. Poate fata de preturile de la istyle, si oricum au fost mereu mai mici. Sunt siteuri cu preturi si mai mici.

Acuma ce faci? Îmi spui că-s prost și că nu știu să cumpăr? Ia spune, azi, în seara asta, unde găsesc un iPad Air la un preț mai bun? Concret, cu link.

Ce pot sa mai raspund la un asemenea comentariu?
Esti liber sa intelegi ce vrei. E dreptul tau.
Era un gand, un sfat, o parere. Poate vrei sa mai cumperi ceva, orice, si poti cauta si in alte parti. Sau altcineva. Pe compari.ro. Sau poate l.ai luat de la resigilate si atunci chiar ai prins o oferta buna (doar la vreo doua din modele. parca).
Dar daca tii mortis sa intru in hora asta “nebuna”, spune.mi exact modelul :))

Am răspuns în spiritul comentariului tău. Așadar, aștept un link cu un iPad Air mai ieftin decât la emag. Văd că tot nu-l dai… iPad Air 32 GB wi-fi, no cellular. eMag 1799, iStyle nu mai are, oricum nu cumpăram de la ei.

Inseamna ca ai inteles gresit spiritul comentariului meu. Sau asa ai intentionat. Cum fac unii cu spiritul Craciunului.
Cred ca totul depinde de unghiul din care privesti problema. Data viitoare voi pune un smiley face, ca sa stie lumea ca vorbesc cald si prieteneste.
Voi cauta linkuri acuma, ca deh, e duminica seara.

Nu ți-am cerut eu să cauți, te-ai oferit. Sau chiar vrei să-mi faci educația în seara asta? În general, înțeleg ce-mi comunică partenerul de discuție.

Air sau Air 2?

Doi, Și da, știu de asta de la evomag, dar nu mai e. Crede-mă, știu să caut oferta pt un produs. Există și o extensie pt Safari care afișează automat ofertele similare.

Nu am spus ca nu te cred. Nici nu ai mentionat asta ca sa ma pot “lega” de ea. Cum am spus mai sus, era o parere, un sfat, un gand.
Data viitoare voi folosi smiley face.uri cand voi imi voi mai da cu parerea aici, cu scopul de a ajuta un forumist.
Scuze de offtopic; se poate sterge de moderator.
PS: nu gasesc oferta aia de la emag, cea pe care ai gasit.o tu.
LE: am gasit.o. Foarte buna. Felicitari. Sa.mi spui si mie cum se numeste aplicatia aia, te rog. Spunea si Manafu de ea, dar n.am bagat la cap.

Ca sa inchei frumos discutia, eu, personal, nu am gasit sau prins oferte reale la emag. Ceea ce spun ei ca au la oferta, pretul ala e normal in alt magazin.
Poti spune ca ai gasit cel mai mic pret la ei, dar nu cea mai buna oferta.
La ei era la oferta, de la 2000 la 1800 lei, dar in alte parti era la 1800 pret normal, nu scazut de la nu stiu ce suma.