iPad mini 2 probleme

Salutari, am o problema cu un iPad mini 2 și anume îmi iese din diverse aplicații, in speța din jocuri ( ex. GreatRoyal Wars, Slug It Out). M-a ajutați cu posibile cauze sau moduri de întreținere curățare do soft. Multumesc

Nu știu dacă există aplicații de tip Onyx pt iOS, eu oricum nu folosesc. Știu că asemenea comportamente bizare se pot rezolva, uneori cel puțin, prin resetarea de la zero, după backup prealabil.
Cât spațiu liber mai ai pe disc (mă rog, flash memory se numește oficial)? Ce înseamnă „diverse aplicații”? se referă doar la acele jocuri sau și la aplicații, să zicem, gen Pages etc…? Posibil ca acele jocuri să solicite aparatul prea sus și nu rezistă. E o părere…

Spațiu mai am 20 gb din 32. Nu am avut încă probleme cu alte aplicații. Chestia e ca pana acum nu am avut aceasta problema deși am jocurile de 3 luni, acest comportament a apărut de 2-3 săptămâni.

  1. Șterge aplicațiile care fac problema și reinstalează-le pe rând. Dacă se rezolvă așa, cu atât mai bine.
  2. Dacă #1 nu rezolvă, backup și resetarea iPad-ului, apoi repuse aplicațiile. Dacă nici așa, înseamnă că acele aplicații nu sunt în regulă, poate au nevoie de un update etc.