Ipad blocare reclame safari

Salutare, am un ipad air si de ceva vreme in safari sau in chrome nu pot cauta nimic deoarece se incarca automat reclame peste reclame.In configurare am activat blocare pop-up.Ce sa fac?

Ce înseamnă „de ceva vreme”? Ce sistem rulează?
De multe ori, aceste reclame fentează setările, deci nu prea scapi de ele. Sînt chiar așa de enervante? eu le închid și gata, merg mai departe.

ios 8.3. Nu ma pricep din cauza asta si cer ajutorul. Daca deschid safari de 3 zile nu pot cauta nimic orice pagina deschid se incarca automat pagini peste pagini publicitare, oare o fi virus ceva?

O fi un adware ? Dar nu am intalnit pe iOS doar pe mac. Acolo exsta si “doctor”, pe iPad nu stiu.

Incearca sa stergi istoricul (Configurari>Safari>stergeti istoric) si apoi inchizi cu butoanele home si power apasate simultan cateva secunde. Repornesti si vezi daca s-a rezolvat ceva.

Cea mai simpla si sigura metoda: Salveaza datele importante, precum poze, muzica, videoclip-uri si documente si da-i un restore si set up as new. Restore-ul sterge absolut toate datele si rescrie sistemul de operare. Nu vei mai avea nicio problema, insa vei sterge toate datele.
Eu unul nu am mai auzit asa ceva la un iPad sau iPhone. Nu stiu exact ce i-ai facut, dar cred ca baietii de la Apple ar fi interesati sa puna mana pe Ipad-ul tau.

Da, din păcate cei care reclamă asemenea anomalii nu dau absolut niciun detaliu esențial, din contra scrie, de ex., „de ceva vreme”… Nu a răspuns la întrebarea mea, nici nu a dat alte detalii, de ex. dacă acel „de ceva vreme” are vreo cauză logică, a făcut ceva, a instalat ceva etc. Ne agităm degeaba dacă nu revine cu detalii.

Cand nu te pricepi nici nu stii ce sa intrebi cum sa intrebi sa te poti face inteles…ideea e sa te descoasa cineva sa poata afla exact problema.Am zis ca de 3 zile am aceasta problema iar cu o saptamana inainte se incarca ceva ca un program in care ma punea sa confirm instalarea .Asta aparea de fiecare data cand deschideam o pagina si de fiecare data dadeam NU.Acum nu stiu ce s-a intamplat…
Cu stergere istoric din safari nu a mers, tot redirectionari catre alte site-uri imi apare atunci cand deschid o pagina,iar cu restore am facut si asta si din pacate am dat backup aparand exact aceeasi problema.Acum am dat restore si il configurez ca un ipad nou, spre sa mearga

i-am dat stergeti continut si configurari si l-am configurat ca un ipad nou…apare aceeasi problema

Nu stiu ce i-am facut dar vad ca acum incarca corect orice site.Multumesc mult

Intra in App Store , descarca aplicatia Weblock , configureaza-o si ai scapat de toate problemele :grinning:

Nu era nicio mențiune cu 3 zile. Faptul că acum merge, fără să știi de ce, iar înainte nu mergea, tot fără să știi de ce, înseamnă fie că ai instalat ceva fără să știi ce, ori ai șters acel ceva, ori ai făcut o configurare care a condus la necaz, iar între ai modificat-o. Ultimele două mesaje de asemenea nu spun nimic: în primul, că ai reconfig de la zero și la fel; imediat, că totul este OK.
Nu cred că cineva poate ști ce ai făcut exact, de ce a mers prost, apoi a mers bine. Tot de la setări a fost ori de la activarea unor funcții etc etc.