iPad asaltat de ad-ware si pagini nesolicitate

Întâmpin problema următoare pe unele site-uri : accesez adresa de internet si in timpul in care pagina se deschide, alte (2-3) pagini cu reclame sau anunțuri îmi aduc la cunoștința ca iPad-ul este virusat, infectat,etc.

Cum pot sa scap de aceste pagini ce se deschid? Pot sa le blochez cumva ?

Pentru Mac-uri ma limitez sa m-a mișc repede si sa închid paginile înainte de a se deschide, sau închid forțat Chrome sau Safari. Sunt si alte soluții mai sigure si mai indicate ?

Pe iPad nu stiu, dar pe Mac ai Adwaremedic care s-ar putea sa te scape de problema.

Dacă e doar pe unele situri (nu pe toate) și face exact la fel și pe Mac, atunci nu ai ce face: ori nu mai intri pe acele situri, ori te obișnuiești cu prostiile alea.

Descarca din App Store aplicatia Weblock , configureaz-o si ai scapat de toate problemele de genul asta !

Weblock e un adblocker. S-ar putea să meargă, s-ar putea să nu, pentru că de obicei mizeriile alea sunt mai insistente decât reclamele obișnuite. Dar în principiu da, e o idee bună să încerce un adblocker.

Vin si eu cu o adresa www.bzi.ro care e inofensiva , e un ziar local ,dar de ceva timp ma dispera reclama, defapt un site ce se suprapune la inceput , si e ceva cu poker online,etc,.daca astept 5 sec pana ajunge la 0 pot sa dau close,daca nu , asta e .O sa incerc si eu solutiile de mai sus.