Ipad air 2

Tableta mea cand se descarca de tot face unele figuri nu vrea sa se aprinda am reusit odata prin restaurare soft prin itunes acuma tot apare ala sa o pun la incarcat si ca nu are baterie si ma chinui sa fac ca data trecuta sa fie oare de la soft ? 8.3 ? si plus ca cand am cumparato din UK partea stanga sus e putin desprinsa desi am luato noua sigilata din john lewis.

Restaurare Soft - si Set up as new ( neaparat). Ar fi bine sa o duci la garantie daca e desprinsa, cat timp inca mai ai garantie.

Faza e ca nu stiu cand mai ajung eu in uk si fix cand am ajuns in tara am vazut dar daca am garantia si numai am cutia si am doar cablu de date si adaptor o primeste ? acum sa deschis tableta pur si simplu prin reincarcare acuma cand ajunge sa se descarce iar o sa se mai intampla ca femeia uita sa puna la incarcat si adoarme cu ea deschisa la filme.

Garantia e internationala, nu conteaza ca nu mai ajungi in UK. Are si Apple reselleri in tara asa ca mergi la ei…iCentre sau Noumax!

De curand am inteles ca iti cer actele. Cauta si tu o chitanta, factura ceva.

a fost cumparata cu cardul deci am nevoie doar de chitanta in caz ca nam chitanta ?

Eu zic să iei legătura cu ei pt garanție, nu mai pune întrebări la care nimeni nu poate răspunde precis. Uzual, un mac în garanție nu avea nevoie de niciun act, se identifica după numărul de serie. Acuma am aflat că cer și documentele de provenineță… Nu știu dacă e adevărat, deoarece nu a fost cazul la mine.

Acum trei saptamani am fost cu un prieten la Noumax unde i-au schimbat un iPhone 5S cu probleme la touch. Telefonul fusese cumparat din UK si nu s-a cerut/prezentat niciun document sau factura.

De asta i-am și sugerat să ia legătura cu magazinul specializat care oferă și service. Nu știu dacă politica este aceeași pt toate produsele Apple sau numai pt unele.