iPad 4 A1460

Va salut, dețin un iPad 4 cu slot sim model a1460, după ce pun o cartela de date cu tableta nu se întâmpla nimic, semnal pauza, in meniu eu nu am opțiune de date celulare cum au alte tablete, in about la mine nu apare carier etc, aveți idee de ce anume nu merge pe date? Exista posibilitatea sa fie blocată pe o rețea anume, ce este de făcut? Mulțumesc!

De la cine este cartela? Cumva Digi?

Am încercat cu Telekom și Vodafone, digi nu am băgat…

Ai cumpărat iPad-ul nou, sau e second-hand?

Există o șmecherie care se face cu iPad-urile GSM pentru a le debloca atunci când sunt blocate în iCloud. Li se dezactivează modulul GSM de pe placa de bază pentru a le transforma în iPad-uri WiFi. Dacă ai cumpărat iPad-ul de la cineva e posibil să fi pățit exact chestia asta.

L-am cumpărat sh, chestia este ca l-am restaurat și din iTunes, dacă era blocat și făcută chestia asta nu dădea nimic? Întreb doar!

@Dragos_R conectează iPad-ul la un computer cu iTunes și vezi ce firmware are. În iTunes dai clic pe iPad și la secțiunea Rezumat ai afișat numărul serial al dispozitivului. Dă clic-uri repetate pe acel număr serial până îți afișează “Identificator model”, așa ca în poza de mai jos. Pune aici ce-ți arată acolo.

Am rezolvat, este ceea ce ai zis tu mai sus, a fost dezactivat modul gsm, probabil a fost furata și vândută unui prost ca mine doar pe mod wifi, aveți grija ce cumpărați, va mulțumesc pentru tot ajutorul! O sa încerc și ce mi-ai zis tu si o sa atașez print screenul

Dacă ai dat un preț bun, poate nu e rea achiziția.

Preț bun? 11 mil in 2013, nu eram interestat in perioada aia sa folosesc 4 g la ea, acum am zis sa ii bag o cartela și surpriza, este de acuzat omul in sine pentru ca a făcut ce a făcut, in rest nu îmi pare rău de nimic…bine ca nu m-am trezit cu cineva pe la usa sa îmi zică ca dețin bunul altcuiva…merita împușcați genul asta de persoane

1100 în urmă cu 4 ani nu era un preț prost, aș zice, scula era spre nouă. Despre partea morală, evident, nu are rost să discutăm.