iPad 1 64gb 3g

De cateva zile ma confrunt cu o problema cu iPad-ul meu,dupa ce i-am facut un restore cu iTunes,l-am folosit o anumita perioada, a functionat normal dupa care s-a blocat si a intrat in recovery mode singur,ca sa iasa din acest mod trebuie sa il las inchis o perioada si apoi isi revine singur. Am mai observat ca daca il blochez din buton sau il las sa se blocheze automat isi da restart dupa aproximativ 10 20 secunde si intra in recovery mode.
Avei idee care ar putea fii cauza acestor restarturi? Eu suspectez acumulatorul

Și eu. Există aplicații care testează starea bateriei, unele gratuite. iPad 1 are ani buni de la lansare, e bateria inițială? Dacă da, o poți schimba fără ezitare, și-a trăit viața.

nu stiu daca este bateria initiala eu l-am primit de putin timp,imi poti spunce si mie cum se numesc acele programe?

Nu mai am iPad, dar du-te pe AppStore și dă la aplicații un cuvînt cheie gen
battery check
sau cam așa ceva și ai mai multe acolo.

Dana are si mac poate incerca sa conecteze ipad la laptop si sa verifice starea acesteia cu coconut battery.

Da, mi se pare că acuma CB poate verifica și starea bateriei iPad-ului, dar nu am probat personal, deci nu știu. Nu e, totuși, mai simplu să descarce o aplicație chiar pe iPad? Că are și gratuite vreo 2-3, din cîte țin minte.

Eu am verificat bateria la iPhone. Daca tot aveam aplicatia pe mac nu am mai cautat si descarcat altceva. Pt mine a fost mai simplu. Orice varianta ma gandesc ca e buna.

Ba da, evident, orice metodă e bună, chiar mai multe aplicații, uzual indică același procent al bateriei față de fabrică. Așteptăm să ne spună cum stă treaba.

Am rezolvat problema, acumulatorul nu avea nimic doar ca lamelele nu mai faceau contact cum trebuie, am curatat si toti conectori si acum merge perfect.
Va multumesc pentru ajutor!

Ei, tot acolo era… Nu pot crede că e bateria inițială, ar fi record de longevitate.

Acel iPad la 64 gigi și cu 3 GB este o jucărie excepțională, a fost de top la vremea sa. Sigur, nu mai rulează ultimele generații de iOS, dar tot bună este.

Acum am conectat iPad-ul meu, tot model 64 gb si 3g si vad ca coconut nu imi arata nimic despre el. O fi din cauza iOS-ului caci iPhone-ul il vede.

Păi da, cred că Coconut merge cu iOS mai nou, cred că de la 7 încoace, nu are cum merge cu iPad 1 cu iOS 5.x.x la bord. Nu am cum testa, de aia și spuneam că nu știu dacă CN detectează starea bateriei cu iPad 1.

Fara a face un test de capacitate a bateriei, pur senzorial, cred ca ma tine peste 8 ore din cele 10 initiale dupa mai bine de 5 ani. Se tine bine si a fost utilizat zilnic. Din pacate, face fata tot mai greu la sarcini actuale curente (Safari, Facebook, jocuri, etc).

Și iPad-ul meu (v1) are încă bateria bunicică. Păcat că nu merge mai nimic ca lumea pe el.