Intego ❤ Mac OS 9

Tocmai a pus cineva pe un grup de Facebook un link către articolul de mai jos. Dacă vă mai jucați pe acasă cu un Mac vechi cu OS 9, Intego vă dă binecuvântarea să instalați gratis produsele lor din acea epocă (antivirus, firewall și soft de backup).

Da, sigur că da, am Tiger cu OS 9 în el. Sunt ocupat zilele astea, dar imediat ce termin mă apuc de lucru.

Draga Tudore si Cattus_Thraex, calculatoarele vechi cu sistemul 9 au fost foarte bune si mai sunt pentru edita scrisori, articole, Office in generala. Toate lucrurile privind Internetul nu mai functioneaza cu standardurile de astazi, sa fie WWW sau e-mail. Am o multime de obiecte vechi dar nu le arunc, le pastrez din motive sentimentale. Cateva sunt deja obiecte de “arta”. Am o prezentare pentru o cuvantare la un club despre un iBook cu 10.4 “Tiger” dar am si modele mai vechi: CCC-Mac-Grundlagen.zip (2.6 MB) Poate tinerii se intereseaza. Cand am timp voi cauta fotografii cu modele mai vechi.

Buna, poate tinerii se intereseaza. Am gasit pozele. Pun patru aici. iBookurile Clamshell au fost foarte frumoase, astazi nu se mai gaseste ceva asemenator. Pozele (bitmap, comprimat): laptopuri-clasice.zip (2.2 MB)

Am avut Clamshell. Fiindcă știi română, trebuie să știi și cum le-au (re)botezat românii: capac de WC!